7 grunde til at oprette en konto hos Unibet

7 grunde til at oprette en konto hos Unibet

Den online spillevirksomhed, Unibet, har efterhånden nogle år på bagen, og har de seneste år etableret sig, som værende en af de største spillevirksomheder på det danske marked. Unibet er tilgængelig for mere end 100 nationer, og de har mere end 3,6 millioner kunder fra hele verden. Danmark er et vigtigt marked for Unibet, som

Den online spillevirksomhed, Unibet, har efterhånden nogle år på bagen, og har de seneste år etableret sig, som værende en af de største spillevirksomheder på det danske marked. Unibet er tilgængelig for mere end 100 nationer, og de har mere end 3,6 millioner kunder fra hele verden. Danmark er et vigtigt marked for Unibet, som blev grundlangt i Sverige. Derfor støtter de store begivenheder og organisationer med sponsorater, hvilket man i øjeblikket blandt andet kan se hos FC København og Dansk Håndbold Forbund.

Der er mange årsager til, at danskerne og i øvrigt mange andre, er vilde med Unibet som spiludbyder.

  • Siden er brugervenlig, og med adgang til en detaljeret statistik-sektion, hvor man kan se alverdens data, og dermed forberede sig på sine spil og specialspil.
  • Der tilbydes store udbud af livestreaming, som tager betting til en helt anden liga. På den måde kan man spille på begivenheder, mens man følger med på livestreaming.
  • Stor dækning af sport fra de skandinaviske markeder.
  • Kæmpe udvalg af live betting, hvor man kan placere single- og kombinationsvæddemål på kampene.
  • Flotte bonusser, bonustilbud og kampagner
  • Spiltips fra Brian Laudrup, som er ambassadør hos Unibet. Her får man mulighed for at få tilsendt spiltips direkte til sin mobil fra én af de meget kendte Laudrup-brødre.
  • Kundeservice i top, som i tidsrummet kl. 08:00-24:00 har en gennemsnitlig svartid på 15 sekunder.

Unibet bonus

Hos Unibet er der altså noget hvor enhver smag. Alt afhængig af hvilke produkter man vælger, vil man blive tilbudt forskellige bonusser. Der findes blandt andet en Unibet bonus på 1.500 kroner, som er en velkomstbonus, som man får sammen med 100 kroner i mobilbonus til nye spillere. Det vil sige, at hvis man indbetaler minimum 100 kroner, kan man hente op til 1.500 kroner i Unibet bonus. Man kan hente sig velkomstbonus uden en Unibet bonuskode i 2018. For tiden findes der ingen aktiv Unibet bonuskode.

 

Spil for 1 krone

Når man skal lave et spil, kan man som minimum spille for en krone. Når det kommer til den maksimale indsats, varierer det fra spil til spil. Hvis man sætter et beløb på et spil, som er over den maksimale indsats, kan man gøre to ting. Enten kan man anmode om at få spillet accepteret, eller man kan reducere sit spil til den maksimale indsats, og dermed spille videre.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

%d bloggers like this: