Stop med at ryge – en e-cigaret MOD en god start

Stop med at ryge – en e-cigaret MOD en god start

Tobaksrygning er den fjerdestørste dræber i Danmark, og det er derfor en af de største årsager til at danskerne dør. Derfor er flere danskere begyndt at bruge e-cigaretter, hvilket er et sundere alternativ, og de kan bruges på både tog- og busstationer, da der ikke er rygeforbud mod dem. Der findes flere forskellige modeller af

Tobaksrygning er den fjerdestørste dræber i Danmark, og det er derfor en af de største årsager til at danskerne dør. Derfor er flere danskere begyndt at bruge e-cigaretter, hvilket er et sundere alternativ, og de kan bruges på både tog- og busstationer, da der ikke er rygeforbud mod dem. Der findes flere forskellige modeller af e-cigaretter – en af dem, som er populære blandt tidligere rygere, det er e-cigaret MOD’s.

Fordele ved e-cigaret MOD’s

Hvis man ryger en pakke cigaretter om dagen, hvilket er cirka 40 kr., så bruger man omkring 300 kr. om ugen på cigaretter, og til den pris kan man få en god MOD. I starten kan det godt virke som mange penge, men når man har købt e-væske, batterier, oplader osv., så skal man kun udskifte e-væske og få dele en gang imellem. Det betyder at i det lange løb, så kan en MOD spare dig en masse penge.

Derudover så har en MOD en længere batteritid og er samtidig mere robust end en almindelig e-cigaret, hvilket gør, at den holder i længere tid, da den kan tåle, hvis man for eksempel taber den. Hvis man gerne vil have mere damp, så er en MOD også et bedre valg end en almindelig e-cigaret.

En af grundene til at tidligere rygere har en bedre overgang fra rygning til MODS, det er fordi, man selv kan kontrollere væskerne og derved få mere nikotin og ændre på ratioen af væsker, så man også undgår hoste og ømhed i halsen. På de mere avanceret modeller kan man kontrollere temperaturen, hvilket betyder, at man kan undgå tørre sug, når man damper.

Læs yderligere information på nettet

Der findes flere forskellige modeller af MOD’s, som man kan vælge mellem, og i dag kan man bestille alt over nettet og få det bragt lige til døren. Så uanset om du har røget i nogle måneder eller i flere år og nu gerne vil stoppe igen – så læs mere her om e-cigaret MOD’s og finde den model, der passer til dig og dine behov.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

%d bloggers like this: