Gode råd til at kvitte cigaretterne

Gode råd til at kvitte cigaretterne

Er du startet på at ryge, vil du højst sandsynlig komme til at fortryde dit valg senere hen i dit liv. Det er nemlig frygteligt usundt at ryge, og det gavner hverken dig eller dine omgivelser. Dog er det svært at holde op med at ryge, når man først er begyndt. Man bliver nemlig afhængig

Er du startet på at ryge, vil du højst sandsynlig komme til at fortryde dit valg senere hen i dit liv. Det er nemlig frygteligt usundt at ryge, og det gavner hverken dig eller dine omgivelser. Dog er det svært at holde op med at ryge, når man først er begyndt. Man bliver nemlig afhængig af nogle stoffer, der er i de cigaretter, som man ryger, og kroppen bliver ved med at fortælle, at den har behov for disse stoffer. Dog er der nogle ting, som du kan gøre for at holde op med at ryge på en lettere og hurtigere måde, og disse råd får du her.

e cigaret

Tag den endelige beslutning om at stoppe

For at du kan holde op med at ryge, er det vigtigt, at du er helt afklaret med at stoppe. Ønsker du kun at stoppe halvt, kan du ikke lægge cigaretterne til side. Som en fordel for dig selv, kan du beslutte dig for en stopdato. Dette er den officielle dag, hvor du har besluttet dig for at stoppe med at ryge cigarretter.

Brug nikotinerstatning

For at hjælpe dig selv kan du investere i nikotintyggegummi eller lignende. Med nikotin kan du trappe ned på cigaretterne, og til sidst kan du stoppe helt. Du kan også vælge at stoppe med det samme og bruge nikotin i de tilfælde, hvor du normalt ville have røget en cigaret.

Invester i en e-cigaret

En rigtig god idé er at investere i en e-cigaret. Denne er der mange rygere, der har haft glæde af i forbindelse med et rygestop. Med en e-cigaret kan du selv vælge hvilken smag, som du ønsker dig. E-cigaretten er mindre skadelig end cigaretterne, og du rådes derfor til at erstatte dem med en e-cigaret.

Ros dig selv gennem hele dit rygestop

Selvom du falder i, skal du stadig huske at rose dig selv, fordi du forsøger at stoppe. Har du truffet beslutningen om at blive røgfri, har du nemlig taget en rigtig god beslutning, der gavner dig og dit helbred. Derfor er det vigtigt, at du husker at give dig selv et klap på skulderen en gang i mellem under hele forløbet. Bestil en e-cigaret fra Smoke-it.dk.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

%d bloggers like this: