Vil du stoppe med at ryge? Prøv med e-cigaretter

Vil du stoppe med at ryge? Prøv med e-cigaretter

Har du allerede forsøgt dig med den såkaldte ’kolde tyrker’, med diverse nikotintyggegummier, plastre og måske endda et rygestopkursus? Og har du stadig svært ved at lade cigaretterne ligge? Så er du ikke den eneste.   Det kan virkelig være svært at stoppe med et ryge, og mange har derfor problemer med at lægge cigaretter

Har du allerede forsøgt dig med den såkaldte ’kolde tyrker’, med diverse nikotintyggegummier, plastre og måske endda et rygestopkursus? Og har du stadig svært ved at lade cigaretterne ligge? Så er du ikke den eneste.

 

Det kan virkelig være svært at stoppe med et ryge, og mange har derfor problemer med at lægge cigaretter fra sig. For når man er afhængig af cigaretter, er mange sjældent blot afhæng af nikotinen. Mange er lige så afhængige af det hyggelige, afslappende og sociale aspekt ved rygningen. Derfor går rygestoppet som regel meget godt de første par dage – lige indtil det bliver weekend, eller til man en eftermiddag kommer hjem fra en meget stresset arbejdsdag. Kan du nikke genkendende til de mange udfordringer ved et rygestop, kan du måske prøve kræfter med en e-cigaret.

 

Cigaretter – bare med bedre samvittighed

Du ved det sikkert godt, men nu får du det at vide igen. En almindelig cigaret indeholder ud over det farlige røg en masse giftstoffer. Skifter du til en e-cigaret i dag, vil du hurtigt kunne mærke, hvordan dit helbred vil blive bedre. Med en e-cigaret indånder du damp i stedet for røg, og e-cigaretten er derfor et langt bedre alternativ for dit helbred.

 

Det er ikke kun over for dit helbred, at e-cigaretten lader dig ryge med bedre samvittighed. Din pengepung vil også føle fordelene. E-cigaretter er nemlig langt billigere end de almindelige cigaretter.

 

E-cigaretter er sundere og billigere, og endnu bedre er, at du stadig vil opleve følelsen af at ryge. Med en e-cigaret indånder du nikotin, som du plejer fra dine almindelige cigaretter. På den måde mister du ikke det sociale aspekt ved rygningen.

 

Skift tobakken ud med ’Mods’

Der kan være mange forskellige gode grunde til at forsøge sig med e-cigaretter. Hvis du er interesseret i at kaste dig ud i et sådant rygestop, kan du med fordel starte med varianten ’Mods’. Denne er markedets mest populære udformning, og du får med denne model muligheden for at designe din helt egen e-cigaret.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

%d bloggers like this: