Sådan kan du tænke bæredygtighed med ind i dine shoppevaner

Sådan kan du tænke bæredygtighed med ind i dine shoppevaner

Du har uden tvivl hørt meget til klimadebatten. Måske er du aktiv, og gør alt hvad du kan for at redde klimaet, eller måske tager du det lidt mere afslappet, og hjælper der, hvor du mener, der er plads. En ting er dog sikkert – eksperterne har slået fast, at der skal gøres noget. At

Du har uden tvivl hørt meget til klimadebatten. Måske er du aktiv, og gør alt hvad du kan for at redde klimaet, eller måske tager du det lidt mere afslappet, og hjælper der, hvor du mener, der er plads. En ting er dog sikkert – eksperterne har slået fast, at der skal gøres noget. At redde klimaet må være en fælles indsats for hele verdens befolkning – her kan du få nogle tips til, hvordan din shopping kan blive mere klimavenlig.

Økologi er klimaets bedste ven

Du har sikkert hørt det før – dem der køber økologisk, fordi de gerne vil redde vores planet. Og faktisk er det slet ikke så dumt endda. Økologiske fødevarer er nemlig noget mildere ved miljøet, end dem du ellers ville købe. F.eks. er et økologisk landbrug mere klimarigtigt end et konventionelt landbrug, mens andre økologiske fødevarer går igennem en meget mere klimavenlig produktion end de ikke-økologiske fødevarer gør. Derfor er økologi en god start, hvis du gerne vil begynde at gøre en indsats for klimaet. Selvfølgelig er det lidt dyrere – men det er vel en lille pris for at redde kloden?

Køb tøj, der kommer fra klimavenlige producenter

Der sker en enorm produktion af alle mulige varer hele tiden, og det er en kæmpe klimasynd – i hvert fald meget af det. Det er nemlig ikke kun mennesker, der er begyndt at tage klimakampen op, det er såmænd også virksomheder. Derfor bliver det i dag lettere og lettere at finde en virksomhed, der har produceret deres produkter på en mere bæredygtig måde. Et godt eksempel på dette kunne være nature sko, der altid sørger for, at deres produktion er god ved miljøet. Jo flere der køber produkter fra disse virksomheder, jo flere virksomheder vil blive tvunget til at begynde den bæredygtige produktion – og det er godt!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply