Er du i tvivl om, hvad du skal bruge dit sabbatår til? Få inspiration her

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge dit sabbatår til? Få inspiration her

I dag er der mange forventninger på de unges skuldre, og der er derfor også mange, der føler sig tvunget til at vælge en uddannelse hurtigst muligt, når man kommer ud fra sin ungdomsuddannelse. Derfor er der mange, der vælger at gå imod de mange forventninger og holder et eller flere sabbatår. Kunne du godt

I dag er der mange forventninger på de unges skuldre, og der er derfor også mange, der føler sig tvunget til at vælge en uddannelse hurtigst muligt, når man kommer ud fra sin ungdomsuddannelse. Derfor er der mange, der vælger at gå imod de mange forventninger og holder et eller flere sabbatår. Kunne du godt tænke at holde minimum ét sabbatår, men er du i tvivl om, hvad du egentligt skal lave, så kan du få inspiration til netop det her. Der er nemlig mange muligheder, og det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grønser.

Hvis du er rejselysten – så rejs ud og oplev verden

Der er rigtig mange unge, der vælger at bruge deres sabbatår på at rejse og opleve verden. Nogle vælger den løsning for at være sikker på at have muligheden for at opleve verden, inden familiestiftelse og uddannelse venter, mens andre blot ønsker at rejse for at finde sig selv. Mange unge vælger at rejse alene og få venner i løbet af ferien, men det er naturligvis meget individuelt.

Find et fuldtidsarbejde og opbyg en god opsparing

Er du både rejselysten og pengehungrende, så kan du med fordel kombinere de to ting. Du har nemlig muligheden for at komme på guideschool, hvor du bliver uddannet guide. Derefter har du muligheden for at rejse rundt i verden og have et job som guide, hvor du kan hjælpe turister rundt i byerne. Lyder det interessant for dig og som noget, du godt kunne tænke dig at vide mere om, så kan du læse mere omkring guideschool via linket. Via linket kan du nemlig finde al den information, som du har brug for, når du skal danne dig et indtryk af uddannelsen, mens du også kan blive klogere på længde af uddannelsen, uddannelsessted og lignende.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply