3 gode grunde til at investere i en varmepumpe

3 gode grunde til at investere i en varmepumpe

En varmepumpe er en rigtig god investering for langt de fleste danskere, men det er ikke en opvarmningsform, der er specielt udbredt, selvom det har klare fordele. Det er dog helt sikkert et alternativ, som man bør overveje, hvis man gerne vil spare penge på sin varmeregning og går op i, hvor meget man belaster

En varmepumpe er en rigtig god investering for langt de fleste danskere, men det er ikke en opvarmningsform, der er specielt udbredt, selvom det har klare fordele. Det er dog helt sikkert et alternativ, som man bør overveje, hvis man gerne vil spare penge på sin varmeregning og går op i, hvor meget man belaster miljøet. Her får du tre gode grunde til, at en varmepumpe kan være det alternativ, som du har ledt efter og som du mangler.

Det er højteknologisk

Denne fordel er den, som resten af fordelene egentlig bygger på. En varmepumpe er en højteknologisk maskine, der er meget bedre både for miljøet og for pengepungen. Det betyder dog ikke, at der skal være bøvl med montage og service, for det udbyder nogle forhandlere oveni købet af maskinen. Maskinen virker ved, at den suger varme ud af luften og så spy det ind i huset og på den måde varme huset op. Det kan virke mærkeligt, hvordan den så skulle virke om vinteren, men de gode modeller kan faktisk trække varme ud af luften, selvom der er helt ned til -25 grader.

Du sparer penge

En varmepumpe er en god måde at spare penge på, fordi den er så effektiv i sin omdannelse af elektricitet til varme. Det er faktisk sådan, at de fleste varmepumper laver 4 til 5 gange så meget varme ud af den elektricitet, der bliver brugt, end konventionelle varmemetoder. Det betyder altså den billigste kWatt pris for varmen overhovedet og derfor er en varmepumpe et meget stærk alternativ til alle de gængse opvarmningsmetoder. Det, at den sparer på elregningen, betyder, at du kan få meget mere varme for den samme miljøbelastning og derfor er denne metode også langt den mest klimavenlige.

Det miljøvenlige valg

Miljøet er belastet. Isen smelter ved polerne og det bliver bare generelt varme ude i den store verden. Vi mennesker er med til at belaste vores klode mere, end den kan holde til, men det kan du være med til at afhjælpe. Det kan være ting som at spise mindre kød, huske at slukke for lyset eller du kan bare investere i en varmepumpe. Varmepumpens effektivitet er nemlig meget større og derfor er det det oplagte valg for den miljøbevidste dansker. Det kan dog være svært at skulle finde ud af, hvor man kan få anskaffet sig en varmepumpe og hvad man skal forvente af forhandleren.

Når du skal have en pumpe

Når du skal se dig om efter en forhandler, så er det en god idé, hvis du finder et sted, hvor de har både salg, service og montage af varmepumperne. Derudover er det også en klar fordel, hvis der tilbydes service til din landsdel. Det gælder desuden også om at find én løsning, som du er komfortabel med og derfor kan det ofte betale sig at tage en snak med forhandleren før du investerer. Hvis du mangler en forhandler, der har alle disse ting, så skal du læse mere om varmepumper fra Scanheat.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel