3 tips til hende der flytter hjemmefra

3 tips til hende der flytter hjemmefra

Det er nu ikke fordi der er stor forskel på at flytte hjemmefra om man er en kvinde eller en mand. Det er dog ofte tilfældet, at kvinder har mange flere ting at skulle pakke ned, når de flytter. Her snakker vi om små nips ting, skønhedspleje og alt mulig andet, som de fleste drenge

Det er nu ikke fordi der er stor forskel på at flytte hjemmefra om man er en kvinde eller en mand. Det er dog ofte tilfældet, at kvinder har mange flere ting at skulle pakke ned, når de flytter. Her snakker vi om små nips ting, skønhedspleje og alt mulig andet, som de fleste drenge ikke skal slæbe med sig. Begge køn skal selvfølgelig have møbler med.
Men hvordan får man som kvinde pakket alle ens ting ned på en sikker og organiseret måde? Det er nemlig klart en fordel, at man får pakket tingene ned i en vis orden, så man hurtigt kan finde dem og få dem pakket ud i sit nye hus eller lejlighed. I følgende artikel vil der blive gennemgået det mest essentielle man kan gøre for at gøre flytningen mere behagelig og overskuelig

Pak det vigtigste ned først

En af de vigtigste ting er, at man pakker de vigtigste ting ned først. Hvad bruger du hyppigst, og hvad er vigtigst ikke bliver væk eller går i stykker? Hvis det er dine daglige skønhedsprodukter og redskaber, så få dem sorteret og pakket ordenligt ned. Det kunne f.eks. være et glattejern, da mange kvinder bruger det hyppigt. Apropos glattejern, så er der lavet en stor test af glattejern på skønhedsguiden.dk, i tilfælde af at du mangler et eller det bliver væk under flytningen.

Arranger kasserne efter kategori

Når man som kvinde skal til at pakke lejligheden eller huset ned, så er det en rigtig god ide at bruge lidt ekstra tid på at sortere og pakke tingene ordenligt ned. Her er det særdeles vigtigt at man pakker tingene ned på en organiseret måde, så det er nemt at finde dem frem og få lagt på plads når man skal pakke ud. Det er vigtigt at man skriver tydeligt på tre sider af kassen, hvad der er i den. Her kan man f.eks. arrangere kasser efter benyttelse eller rumfordeling. Så badeværelse for sig, soveværelse for sig, og køkken for sig. Hvorfor man skal skrive på 3 sider af kassen, er fordi kasserne nok bliver stablet, og det er derfor svært at se hvad de indeholder hvis du kun skriver på én side. Skriv på enden, en af langsiderne og på toppen af kassen – så er chancerne for at du kan se hvad de indeholder når de står stablet ret store.

Hvor leder man efter bolig?

Nu har du forhåbentligt styr på hvordan du skal pakke dine ting ned i lejligheden, for at gøre processen så overskuelig som muligt. Men hvor skal du lede efter en lejlighed? Der findes rigtig mange boligsider som boligportalen, lejebolig og mange andre. Du kan også finde ledige huse til leje her, hvis det altså er parcelhuse du ønsker at leje dig ind i. Hvis du leder efter et parcelhus, kan det være en god idé at købe fremfor at leje. De penge du smider i husleje, ser du aldrig igen, hvorimod de penge du afbetaler på et huslån med stor sandsynlighed, kommer igen hvis du sælger lejligheden.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply