Din forsikring på et godt boligkøb!

Din forsikring på et godt boligkøb!

Vi har inde på siden samlet de første trin for dig som står klar til dit første boligkøb. Når man står som nyklækket boligkøber, kan det virke meget forvirrende hvad man skal tage højde for og hvad man skal gøre når man er kommet en af sine største milepæle, nemlig at få indkøbt sin første

Vi har inde på siden samlet de første trin for dig som står klar til dit første boligkøb.

Når man står som nyklækket boligkøber, kan det virke meget forvirrende hvad man skal tage højde for og hvad man skal gøre når man er kommet en af sine største milepæle, nemlig at få indkøbt sin første bolig.

Find det bedste tilbud uden at gå på kompromis

Mange boligsider kan virke meget appellerende når man kigger rundt og de næsten sælger det som om du er sikker på at finde din drømmebolig. Her er det vigtigt man ikke bare tegner de første og dyreste abonnementer i håb om at finde sin bolig.

Man skal tænke bredt og kreativt hvis det er inde i storbyerne man gerne vil finde en bolig.

Man kan som start prøve de forskellige boligportaler, nogle koster penge hver måned mens andre er gratis at bruge. Derfor skal man også vurdere hvor meget man vil bruge og om man overhovedet har tid til at tjekke dem alle sammen. Hvis ikke kan du med fordel bruge alle de gratis portaler og holde øje så ofte som muligt.

De gode boliger bliver solgt meget hurtigt. Med det forhøjede antal tilflyttere til byerne, og det stigende antal forældrekøb, bliver man nødt til at være vågen og holde øje på sine boligportaler så ofte som overhovedet muligt.

Du kan hertil hvis det ikke haster med boligkøb, med fordel få dig selv skrevet op hos forskellige boligselskaber. Her bliver man kontaktet lige så snart der er en bolig der lever op til eller tæt på ens kriterier og man er den næste i køen. Det koster i omegnen af 100-200 kroner om året at beholde sin plads på listen.

Få hjælp til dit køb

De fleste forbinder boligadvokat med salg af bolig, her tager mange fejl. En boligadvokat kan hjælpe med begge sider af købet. Ved at bruge en boligadvokat ved bolig køb sikre du dig en god og sikker handel.

Med den nye ejendomsmæglerlov som er trådt i kraft, er det blevet slået fast at en professionel rådgiver kun må rådgive den ene af parterne når der handles med boliger. Hver derfor sikker på du har en boligadvokat på din side.

Når du laver en aftale med en boligadvokat, sikre du dig en række forskellige ting.

Boligadvokaten hjælper helt ned til lånet af boligen og frem til underskriften er på papir. Men andre ord sikre boligadvokaten dig for en sikker og fair handel.

Boligadvokaten vil hjælpe med kontraktgennemgang og sikre sig at alt er som det det burde være. Hertil vil din boligadvokat også hjælpe med den optimale forsikring til boligskiftet.

Boligadvokaten er altså med andre ord, din professionelle hjælp som sikre dig godt i mål med et godt boligkøb.

hviidadvokater.dk er eksperter i boligkøb og bolig salg, du kan derfor med fordel bruge en af deres advokater som din juridiske support og sikring.

Køb den gode maling når boligen er fundet

Hvis du så først har fundet din bolig og har fået en fair aftale i hus, er det tid til at skulle istandsætte boligen til at opfylde lige dine behov.

Hvis du ligesom mange har brugt det meste af budgettet på købet af din bolig, så vil du nok spare hvor du kan. Et godt sted at spare hvis du har gør-det-selv mentaliteten skruet rigtigt på vil være selv at stå for malingen.

Man skal som udgangspunkt næsten altid male en ny indkøbt bolig, især hvis den ikke er nyistandsat inden salg. Dette kan for mange virke lidt uoverskueligt, man skal finde ud af hvilken maling der duer til hvad, hvilken filt du skal bruge hertil hvilken glans der passer til hvilket værelse.

Få de bedste tips og tricks til, hvilke produkter du skal vælge på Forbruger-test.dk.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel