Få efterisoleret boligen – opnå pæne besparelser

Få efterisoleret boligen – opnå pæne besparelser

Vil du gerne bo i et sundt hjem, hvor komforten er i top? Måske du allerede er glad for dit hjem, som det er nu, men der kan alligevel være ting, der for dig er rare at få styr på. Hvis du føler, du nogle gange ender med kolde fødder og en radiator, der skal

Vil du gerne bo i et sundt hjem, hvor komforten er i top? Måske du allerede er glad for dit hjem, som det er nu, men der kan alligevel være ting, der for dig er rare at få styr på. Hvis du føler, du nogle gange ender med kolde fødder og en radiator, der skal tændes tidligt på året, kan det måske være indikator for, at du kunne have brug for ekstra isolering.

Det er langt fra unikt, faktisk nærmest tværtimod. I ældre boliger, hvor der måske ikke er isoleret de seneste minimum 20 år, vil isoleringen i mange tilfælde være faldet sammen og ikke længere yde det, den burde. Derfor kan det komme på tale at efterisolere, hvor der enten bliver hulmurs- eller loftisoleret, eller måske endda begge dele. Det kan I få en kvalificeret vurdering af, så I får den rette løsning. Få efterisolering til din bolig her.

Hvordan mærker jeg, der er efterisoleret?

Det helt simple svar på det spørgsmål vil være, at du oplever, at huset er nemmere at få varmet op – og at det holder temperaturen længere, når først det er blevet varmt. Det betyder forhåbentlig også, at du vil se, at din varmeregning bliver lavere, da du i mindre grad er nødt til at varme huset op ud over det, solen selv kan være med til at sørge for. Det øger komforten og gør, at I føler jer mere behageligt til mode – og huset har også bedre af at være godt isoleret rent levetidsmæssigt.

Hvis du får foretaget et isoleringstjek, får du en god vurdering af, om det er nødvendigt at isolere samt hvor meget, der er tale om, der skal ordnes. Samtidig vil du kunne få et overslag af, hvor meget det vil komme til at koste. Der er fast pris på materialerne, men det kommer an på arealet, der skal isoleret.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply