Har du en nybygger gemt i dig?

Har du en nybygger gemt i dig?

Har I fundet den perfekte grund til jeres drømmehus, men virker et bare helt uoverskueligt at komme i gang med planlægningen? Ofte løber tingene op, og mange ville ønske, at de selv kunne lave en masse uden professionel hjælp. Rådet skal lyde, at alt I selv kan lave, skal I lave selv. Og alt det

Har I fundet den perfekte grund til jeres drømmehus, men virker et bare helt uoverskueligt at komme i gang med planlægningen? Ofte løber tingene op, og mange ville ønske, at de selv kunne lave en masse uden professionel hjælp. Rådet skal lyde, at alt I selv kan lave, skal I lave selv. Og alt det I ved bliver for kompliceret; lad de professionelle om det.

 

Har du styr på isolering og opvarmning af dit fremtidige hjem?

Måske tænker du; hvad er det? Men det er faktisk noget af det vigtigste at have styr på, da varmeforbruget ellers nemt kan løbe løbsk. Når du får bygget dit nye fine hus, er det yderst vigtigt med den bedste hulmursisolering. På den måde holder du kulden ude og varmen inde. Lad en professionel om at lave den bedste løsning, og du har et godt isoleret hus for mange mange år.

Hvordan dit hus skal opvarmes, er ofte en smagssag.

Der findes mange former for opvarmning. Noget der er meget fremme i tiden, er solceller, der både driver den el du bruger, og samtidig sørger for at varme vandet op og give varme i gulv eller radiator. En anden måde at varme dit hus op på er at installere et pillefyr. Find et pillefyr her.

 

Indretning af dine nye kvadratmeter

Hvordan får man den bedste indretning af sit nye hus? Her skal man gøre sig en masse overvejelser. Har I børn eller påtænker I at øge familien om noget tid? Har I brug for et hjemmekontor? Måske har I venner der kommer langvejs fra og skal overnatte en gang imellem? Eller svigermor kommer og overnatter? Så er det rart med et gæsteværelse. I dag er samtalekøkkener og køkkenalrum noget af det hotteste. Skal stuen have en vinkel eller gå ud i ét fra køkkenet? Der er muligheder nok. Måske ved I præcis, hvordan jeres kommende hjem skal indrettes. Måske har I ingen anelse, og så er det en god ide at få en tegnestue eller arkitekt til at tegne jeres kommende hjem.

 

Uderummet, jeres nye yndlings opholdssted

Haven er i centrum i disse år. Med en velindrettet have har I hele sommerperioden et ekstra rum. –En forlængelse af stuen. Her er det igen op til ens egne kreative færdigheder, om man selv kan skabe den perfekte have, eller man har brug for en havedesigner eller havearkitekt. Måske kan I finde inspiration i nogle af de mange haveprogrammer eller på internettet.

 

1 comment
Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Nanna Uran Rasmussen
    15/11/2020, 21:15

    Min kæreste og jeg fik faktisk renoveret vores nye hjem over sommeren. det tog lidt længere end hvad vi lige regnede med, og det endnte faktisk med, at vi blev nødt til at flytte ud af den blog vi boede i før, 2 måneder inden vi overhovedet kunne flytte ind i vores renoverings projekt. Forsinkelser er bare noget man virkelig skal have med i mente. Vi endnu med, at flytte alle vores ejendele til et opbevaringscenter. Vi benyttede Pelican Self Storage. Det var virkelig nemt. Man kan finde opbevaringsrum her= pelicanselfstorage.dk/find-opbevaringsrum , men ellers er der en masse andre som også udbyder lignende faciliteter i hele landet,. det er mere som en hjælp, hvis man ikke rigtig ved, at det eksisterer, for det gjorde vi ikke, inden vi gik i panik over ikke at have et sted at opbevare vores ting. Her stod det hele så i 2 måneder i mens vi sov hos min søster og hendes familie. Vi har stadig ikke kunne flytte alt hjem til os nu, selvom vi er flyttet ind, men vi er ikke helt færdige endnu. I forhold til isolering, så er det nemlig vildt vigtigt, som artiklen også nævner. Vi har nu fået godt isoleret og kan hygge os med den indvendige renovering. Vi regner først med at være helt færdige i slutningen af næste sommer, men det er fint. det er fedt at have været med til at lave næsten alt i ens hjem og kan helt klart anbefale det. 😀

    REPLY