Væglamper

Væglamper

Væglamper er praktiske når du mangler lys et sted i dit hjem, hvor du gerne vil holde gulvet frit. Væglampen er eksempelvis god i mindre rum, hvor en gulvlampe hurtigt optager meget plads. Den er også smart, når sofaen er skubbet helt ind til væggen, og du mangler et godt direkte lys til at kunne

Væglamper er praktiske når du mangler lys et sted i dit hjem, hvor du gerne vil holde gulvet frit. Væglampen er eksempelvis god i mindre rum, hvor en gulvlampe hurtigt optager meget plads. Den er også smart, når sofaen er skubbet helt ind til væggen, og du mangler et godt direkte lys til at kunne læse en bog eller have gang i strikketøjet.

 

I soveværelset er væglamper optimale, når du foretrækker rene linjer omkring sengen. En gulvlampe eller bordlampe på et natbord kan hurtigt virke forstyrrende, hvis du går efter et enkelt udtryk uden for mange møbler omkring sengen. Eller måske har du et natbord allerede, som hurtigt flyder over med ting, paperbacks og briller. Så er det meget rart, at der ikke også skal være plads til, at der kan stå en lampe.

 

Fleksible væglamper

Væglamper er nemme at indrette med, for de optager ikke ret meget plads. Mens bordlampen og gulvlampen nærmest fylder som et lille møbel i rummet, er det nemt at finde plads til en væglampe. Du kan vælge dem i helt små størrelser, der nemt kan sættes op ved siden af sengen, lænestole eller udendørs ved siden af hoveddøren. Eller du kan gå efter dekorative væglamper, der nærmest kan erstatte et maleri eller en plakat i ramme på væggen.

 

Væglamper gør det muligt at få ekstra lys ind i et værelse, hvor der måske ikke er plads til flere møbler. Det giver en god fleksibilitet, så du får lys nok i rummet. Et mangelfuldt lys, dér hvor du læser, er kreativ eller arbejder giver trætte øjne. Så find dig en fin væglampe, der kan lyse op i den mørke krog uden at tage plads fra dine andre møbler.

 

Du kan eventuelt vælge væglamper med justerbar arm eller med drejelige dele. Det giver dig mulighed for at rette lyset derhen, hvor du har brug for det. Det er eksempelvis smart, hvis du skal bruge en væglampe nær lænestolen, som du måske flytter lidt rundt på ind imellem.

 

Find væglamper online

Man kan med fordel købe sine væglamper – og al øvrig belysning – online. På webshoppen Lampeguru.dk findes alt indenfor lamper og belysning, endda til særdeles favorable priser. Er du på udkig efter ekstra gode tilbud, finder du altid flere hundrede lamper med store rabatter på sitets outlet side: https://www.lampeguru.dk/outlet-lampe-udsalg.html

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel