Vil du gerne kunne lave din egen espresso? Så læs med her

Vil du gerne kunne lave din egen espresso? Så læs med her

Flere og flere danskere er begyndt at drikke espresso, og det er der flere grunde til. Hvad enten det er, fordi man gerne vil vågne hurtigere op om morgenen inden arbejde, eller om man bare godt kan lide espresso, så kan det hurtigt blive dyrt at skulle bestille et espressoshot på den lokale tank eller

Flere og flere danskere er begyndt at drikke espresso, og det er der flere grunde til. Hvad enten det er, fordi man gerne vil vågne hurtigere op om morgenen inden arbejde, eller om man bare godt kan lide espresso, så kan det hurtigt blive dyrt at skulle bestille et espressoshot på den lokale tank eller café. Derfor er det en god idé at investere i en espressomaskine, da man både slipper for at stå i kø om morgenen, og man kan lave sin egen hjemmebryggede espresso, så man får den smag, man gerne vil have. Så hvis du er interesseret i en ny espressomaskine – så læs med herunder om de forskellige modeller, der findes på markedet.

Stort udvalg af espressomaskiner

Inden man skal vælge sin espressomaskine, så skal man tage stilling til, hvilken grad af automatik man ønsker til sin espressomaskine. Der findes 3 forskellige typer espressomaskiner – den første er en manuel espressomaskine, hvor man skal gøre alting selv. Det er en fed oplevelse at kunne lave en espresso fra bunden af, og det gør, at du selv kan bestemme smagen. Derudover kræver det lidt øvelse og kendskab til blandingsforhold og vandtemperatur, hvis man vælger en manuel espressomaskine.

Den anden type espressomaskine er en semi-automatisk espressomaskine, hvilket betyder, at man selv skal kværne kaffebønnerne, men ellers klarer espressomaskinen resten for dig. Denne maskine er til dig, der elsker duften af kværnede bønner og samtidig ikke orker at lave espressoen helt fra bunden af. Denne maskine laver det meste af arbejdet, men lader dig være med til at bestemme, hvor kraftig smagen skal være.

Den tredje type espressomaskine er en automatisk espressomaskine, hvilken betyder, at denne type gør alt arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre, det er at trykke på en knap og sætte en kop under, og derefter laver maskinen din espresso.

Fordele ved en espressomaskine

Den største fordel ved at have sin egen espressomaskine, det er, at man kan lave sine egne espressoshots derhjemme. Derudover kan man selv styre smagen og skumme sin egen mælk.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel