3 gode grunde til at få skabt mere plads i garderobeskabet

3 gode grunde til at få skabt mere plads i garderobeskabet

De fleste af os kan genkende situationen, hvor man kommer hjem fra en shoppingtur, men der kan ikke længere presses mere tøj ind i garderobeskabet. Samtidig har man heller ikke komplet overblik over, hvad der egentlig ligger inde i skabet i forvejen. Tøjet ligger hulter til bulter inde i skabet, og samtidig tør man ikke

De fleste af os kan genkende situationen, hvor man kommer hjem fra en shoppingtur, men der kan ikke længere presses mere tøj ind i garderobeskabet. Samtidig har man heller ikke komplet overblik over, hvad der egentlig ligger inde i skabet i forvejen. Tøjet ligger hulter til bulter inde i skabet, og samtidig tør man ikke tage noget af det ud, der ligger nederst i bunkerne, da man er bange for, at det hele vil falde ud i hovedet på én.

Slut med krøllet tøj

Med et bøjlestativ skaber du ikke kun mere plads i dit garderobeskab, men du siger også farvel til krøllet tøj. Der er ikke noget værre end at hive sin yndlingskjole ud af skabet, og så er den helt krøllet, fordi alt tøjet har hængt for tæt, eller den er faldet ned grundet for meget pres i skabet. Bøjlestativet letter presset i skabet samtidig med, den sørger for, at du altid vil stå knivskarp.

Skaber overblik

Udover et farvel til dit krøllede tøj, får du også skabt mere rum og overblik over din garderobe. Hvad er der egentlig i skabet? Med lidt ekstra hjælp fra bøjlestativet kan du meget nemmere få brugt hele din garderobe. Også det der ligger nederst i bunken, uden at være bange for, at det hele vælter ud i favnen på dig.

Eksklusivt look

Samtidig behøver tøj stående fremme ikke at se rodet ud, for med det stativ der passer bedst til dig, kan du sagtens skabe et elegant og eksklusivt look på værelset. Udover selve stangen, så har de fleste stativer også en hylde enten foroven, forneden eller måske endda begge steder, som du kan udnytte ligesom, du ønsker. Skal de fine stilletter vises frem, eller skal der opsættes pynteting, som skaber endnu mere hygge på værelset? Dit valg.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply