Derfor bør du vælge en billig a-kasse

Derfor bør du vælge en billig a-kasse

I artiklen her kommer vi med vores bedste argumenter for at vælge en billig a-kasse frem for en dyr af slagsen. Hvis du ikke allerede er medlem af en a-kasse, vil vi på det kraftigste anbefale dig at tilmelde dig en sådan. Et medlemskab i en a-kasse er nemlig afgørende for retten til dagpenge. Hvis

I artiklen her kommer vi med vores bedste argumenter for at vælge en billig a-kasse frem for en dyr af slagsen.

Hvis du ikke allerede er medlem af en a-kasse, vil vi på det kraftigste anbefale dig at tilmelde dig en sådan. Et medlemskab i en a-kasse er nemlig afgørende for retten til dagpenge.

Hvis du skulle være så uheldig at blive ledig uden at være medlem af en a-kasse, er der ikke noget økonomisk sikkerhedsnet, der nødvendigvis redder dig. Muligvis vil du kunne få kontanthjælp, men det er langt fra sikkert.

Er du derimod medlem af en a-kasse, vil du – fra den dag du bliver ledig – kunne få dagpenge, såfremt du opfylder en række gældende regler.

På nuværende tidspunkt er der 23 forskellige a-kasser at vælge imellem, og i rigtig mange menneskers tilfælde giver det mest mening bare at vælge den a-kasse med det laveste månedlige kontingent. Det, synes vi, i hvert fald.

Og hvorfor så det?

Jo, det uddyber vi i de kommende afsnit.

Dagpengesatsen er altid den samme

Uanset om du er medlem af en dyr eller en billig a-kasse, så vil dagpengesatsen være den samme. Med andre ord får du altså ikke udbetalt flere penge i tilfælde af ledighed som medlem af en dyr a-kasse.

De billige a-kasser er ofte rigtig gode

De billige a-kasser har ofte et mindst lige så godt ry, som de dyre har. Et godt eksempel herpå er FTFa, der i skrivende stund er den billigste tværfaglige a-kasse.

Besøger du Trustpilot, vil du se, at denne a-kasse lige nu præsterer en samlet score på 4,2 ud af 5 stjerner, hvilket vidner om stor tilfredshed blandt medlemmerne.

Det Faglige Hus er et andet godt eksempel på en billig a-kasse med mange glade medlemmer. Denne a-kasse har i skrivende stund præsteret en samlet score på 4,3 ud af 5 stjerner.

Ovenstående er gode eksempler på, at man sagtens kan udbyde kvalitet til en lav pris, og netop derfor synes vi, at du skal vælge en af de billigste a-kasser på markedet.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply