Derfor skal du have en coach

Derfor skal du have en coach

Det er inden for de seneste år blevet utroligt populært, at hyre en coach til at hjælpe med at nå sine mål eller blive en bedre udgave af sig selv. Det kan fx være i forbindelse med et vægttab eller ønsket om en sundere livsstil, men også i erhvervslivet ser man flere og flere coaches,

Det er inden for de seneste år blevet utroligt populært, at hyre en coach til at hjælpe med at nå sine mål eller blive en bedre udgave af sig selv.

Det kan fx være i forbindelse med et vægttab eller ønsket om en sundere livsstil, men også i erhvervslivet ser man flere og flere coaches, som bl.a. hjælper med at udvikle og styrke både den enkelte medarbejder, men også hele teams og organisationer.

Få professionel succes med en erhvervscoach

En erhvervscoach kan måske være lige det du står og mangler, for at få det boost i din karriere, som du har gået og drømt om længe. En erhvervscoach kan bl.a. hjælpe dig med at blive mere effektiv i dit arbejde eller give dig nye perspektiver på dine opgaver.

En erhvervscoach kan også være særdeles nyttig hvis du arbejder som selvstændig. Her kan en erhvervscoach fx hjælpe dig med hvordan du opbygger dit brand og positionere dig selv på markedet.

Har du fx en virksomhed i København, kan du med fordel tilknytte en erhvervscoach København, som kan hjælpe dig med at afdække de handlinger, der skal til, for at nå dine mål.

Det kan være en fordel at vælge en coach, som holder til i den samme by eller samme geografiske område som dig, så I kan sparre ansigt-til-ansigt.

Vælg den rigtige coach

Når du vælger en coach, er det vigtigt at du er grundig og omhyggelig, så du får valgt den rette profil. Skal det være en erhvervscoach, en livsstilscoach en mentalcoach eller noget helt andet? Undersøg altid coachens baggrund og hvilke områder, denne har fokus på.

Du kan også undersøge coachens uddannelsesbaggrund, hvis du vil se, om coachen har gennemført en uddannelse eller et kursus inden for coaching. Det vigtigste er dog, at du har en god kemi med din coach.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply