En tur i det fri i Aabenraa

En tur i det fri i Aabenraa

Aabenraa er en by der byder på meget forskelligt. Er man på udkig efter den perfekte cykel- eller vandrerute, danner Aabenraa gode rammer til netop dette. Den smukke og kystnære Østersørute som kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark – ca. 140 km af den 820 km lange Østersørute går gennem Sønderjylland. På ruten

Aabenraa er en by der byder på meget forskelligt. Er man på udkig efter den perfekte cykel- eller vandrerute, danner Aabenraa gode rammer til netop dette. Den smukke og kystnære Østersørute som kombinerer nogle af de bedste oplevelser i Syddanmark – ca. 140 km af den 820 km lange Østersørute går gennem Sønderjylland. På ruten kommer man bla. igennem Aabenraa. Også Flensburg Fjord Route er en naturskøn cykelrute som strækker sig tværs gennem det østlige Grænseland. Ruten går igennem flere større byer, såsom Aabenraa, Sønderborg og Flensburg. For viden om Aabenraa læs mere her.

Aabenraa emmer af historie

Der er rig mulighed for at dykke ned i både kunst og Danmarks historie i byen. På kunstmuseet på Brundlund Slot beliggende i Aabenraa er der fokus på kunst skabt af sønderjyske kunstnere. I Frøslevlejren kan du opleve et både spændende og dystert stykke Danmarkshistorie – der handler om anden verdenskrig. Der er også historie at finde på Aabenraa Museum som blev skabt i 1887. Museet råder over en af landets største samlinger af skibsportrætter, skibsmodeller, flaskeskibe og oversøiske ting. Museet er beliggende midt i Aabenraa by tæt på gågaden og havnen.  

 

Spænding og sjov i Aabenraa

Til dem der elsker actionfyldte dage er Aabenraa lige sagen. Byen har bla. High Park Sønderjylland. Her kan man opleve en ganske anderledes tur gennem skoven. Den foregår nemlig oppe i toppen af træerne. Her finder man en helt fantastisk klatrepark, i meget naturskønne omgivelser. Parken har flere baner af forskellig sværhedsgrad. SportsCentrum også et besøg værd. I SportsCentrum får man sjov, spænding og aktiv hygge – alt sammen samlet på et sted. Her kan man spille alt fra bowling til lasergames. Byen huser også Paintball Deluxe hvor man kan spille paintball som et hold – oplagt til teambuildings eller polterabender.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply