Er du på jagt efter det helt rigtige værktøj? Se med her

Er du på jagt efter det helt rigtige værktøj? Se med her

Du er måske professionel håndværker og har brug for noget godt værktøj. Ikke noget, der nemt går i stykker, og noget der skal være i god kvalitet. Det kan også være, at du har en virksomhed, og dine ansatte skal have de bedste redskaber til at kunne levere deres arbejde. Det skal være et sikkert,

Du er måske professionel håndværker og har brug for noget godt værktøj. Ikke noget, der nemt går i stykker, og noget der skal være i god kvalitet. Det kan også være, at du har en virksomhed, og dine ansatte skal have de bedste redskaber til at kunne levere deres arbejde. Det skal være et sikkert, sundt og godt arbejdsmiljø. Når vi har at gøre med sådanne sager, bliver du selvfølgelig nødt til at tænke på kvalitetsvarer. Det kan vi hjælpe dig med. Der er forskelligt værktøj og maskiner, hvor det er særligt vigtigt at tænke på kvaliteten. Det kan nemlig have store konsekvenser for resultatet, der gerne skal være mindst mulig fejlfri.

2 gode bud på streglasere

Helt specifikt kan vi her hjælpe dig lidt videre på din søgning efter streglasere. Der er forskel på, om du blot er i gang med dit eget byggeprojekt, om du er håndværker eller om du har din egen virksomhed, hvor det er nødvendigt med kvalitetsvarer. Behovet kan være forskelligt, så det er godt at finde en streglaser, der kan det, som du vil have den til. Dog er der mange forskellige slags, så det er blot at få et overblik over markedet og finde ud af, hvad du faktisk vil have, at den skal kunne.

geoFennel streglaser Geo6x SP

Dette er et eksempel på en af de streglasere, der er på markedet, som du kunne undersøgere nærmere. Det er nemt at bestille streglaseren på internettet, og hvis du er bange for, at du ikke kan få rådgivning om produktet, tilbyder mange af sådanne hjemmesider, at du både kan ringe og sende en mail. Du er ikke alene, og du kan sagtens få den samme service, som du ville få, hvis du tog ud i en butik og købte varen.

Denne kan danne 6 laserkryds, og den har meget synlige grønne laserlinjer. Du kan også tænde dem separat, hvis det er nødvendigt. Den har et Li-ion batteri, og det giver den lang funktionstid. Ellers er det muligt at genoplade det. Streglaserens nøjagtighed ligger på +2 mm/10 m. Det er blot nogle af de oplysninger om denne streglaser, og den kan du læse mere om.

Leica Lino L2G

Dette er en anden model, der også skal nævnes i artiklen her. Der er som sagt mange på markedet, og det kan være en hjælp lige at få et par konkrete modeller og se, hvad de kan i forhold til hinanden og i forhold til, hvad du ønsker af din streglaser. De kan nogle forskellige ting, men de kan stadig være ligeså gode modeller. Det er meget afgørende af, hvad dine egne krav er til modellen.

Denne model har også grøn laser, og den har en rækkevidde på helt op til 30 meter. Den grønne farve gør, at det er meget mere tydeligt at se. Den har en god nøjagtighed kun på 1 mm, hvilket er meget præcist. Begge modeller er gode muligheder.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel