Generelt om Cotonshoppen

Generelt om Cotonshoppen

Mangler du tilbehør til din hund, stor eller lille, behøver du idag ikke rejse dig fra stolen og starte bilen. Du kan som mange andre danskere vælge at gøre dine indkøb online over internettet. Cotonshoppen.dk er en dansk baseret webshop, der sælger alt i udstyr og tilbehør til alle hunderacer, hvad enten de er store

Mangler du tilbehør til din hund, stor eller lille, behøver du idag ikke rejse dig fra stolen og starte bilen. Du kan som mange andre danskere vælge at gøre dine indkøb online over internettet.

Cotonshoppen.dk er en dansk baseret webshop, der sælger alt i udstyr og tilbehør til alle hunderacer, hvad enten de er store eller små. Butikken har speciale i produkter til pelspleje og tilbyder alle former for hjælpemidler til både vask og klipning. På værktøjssiden taler vi om sakse af enhver form både til højre og venstre hånd samt elektriske klippemaskiner, de såkaldte hundetrimmere. Disse fås i et utal af typer og fabrikater fra de helt billigere til de dyre modeller. Vil du helst slippe for en ledning, kan vi også klare dette i form af en trådløs trimmer. Husk at købe et ekstra batteri, så du ikke løber tør for strøm midt i klipningen. Når du køber en klippemaskine, skal du yderligere bruge en eller flere såkaldte afstandskamme. En afstandskam er et forlængerstykke du montere oven på skære, der bestemmer, hvilken længde der klippes med – eller rettere, hvilken længde der efterlades efter klipning.

Vil du hellere klippe med en god, gammeldags saks, er dette også muligt. Vi har et stort udvalg i både de almindelige groomingsakse samt forskellige specialsakse som effilersakse og lignende. Det er også muligt at købe en trådløs minitrimmer på batterier, der typisk bruges til specialopgaver ved poterne og lignende.

For uden værktøj til klipning, har vi et særdeles stort udvalg i alle typer hundeshampoo og balsam. Disse kan fås i alle størrelser fra små 50 ml. flasker til helt store flasker, der indeholder en gallon. Vi fører alle de kendte mærker indenfor shampoo som KW, Wampum, Jean Peau og B&B.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel