Har du styr på teorien?

Har du styr på teorien?

Fra den 1. januar 2017 blev det vedtaget, at 17-årige må tage kørekort på samme vilkår som attenårige. Men hvad end du er 17 eller 18 år og skal i gang med teoritest og køretimer for at tage kørekort, eller om du har været på vejene i flere år, er det en god idé at

Fra den 1. januar 2017 blev det vedtaget, at 17-årige må tage kørekort på samme vilkår som attenårige. Men hvad end du er 17 eller 18 år og skal i gang med teoritest og køretimer for at tage kørekort, eller om du har været på vejene i flere år, er det en god idé at få genopfrisket teorien. For hvordan er det nu lige med sammenfletninger på motorvejen og hastighedsbegrænsninger inden og uden for byzonerne?

 

Forbered dig på teorien

 

Et billede kommer frem på din computerskærm. På billedet har du en lysregulering samt to svingbaner til venstre. Du bliver nu bedt om at tage stilling til følgende – ”Du skal til venstre i krydset. Der er ingen kørende i vognbanen ved siden af. Hvordan vil du fortsætte?”. Placerer du dig i venstre vognbane med det samme, holder du din bane frem til lysreguleringen, eller er du opmærksom på nedsat vejgreb på grund af regn på vejen? Det er den slags spørgsmål, du møder, når du skal igennem en teoritest.

Det er et lovkrav, at køreeleven gennem sin erhvervelse af kørekortet modtager 29 teorilektioner fordelt over et bestemt antal undervisningssessioner. Men giver tanken om teori- og køreprøve dig en nervøs fornemmelse i kroppen, og føler du dig ikke helt forberedt, så kan du indhente og genopfriske teorien online gennem eksempler på teoriprøver, udarbejdet af erfarne kørelærere.

 

Få adgang til teoritests og videomateriale online

 

Du kan online købe dig adgang til eksempler på teoriprøver, der tager dig gennem en grundig gennemgang af alle tænkelige situationer, du som fører af en bil kan komme ud for. Alt fra reglen om højre vigepligt, zoner med hastighedsbegrænsning, og hvordan du i trafikken skal forholde dig til cyklister, børn på vejen og togovergange. Du kan desuden se videolektioner med blandt anden en gennemgang af bilen, gear og bremser og instrumentbrættet.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel