Hold varmen i den kolde tid

Hold varmen i den kolde tid

Vinteren er over os, og med årstiden følger kulde. Tiden for hygge indenfor og ild i brændeovnen. Fyr op i brændeovnen med træpiller Har du en brændeovn kan du med fordel anvende træpiller. Træpiller til brændeovnen er en stigende populær fyringsmetode, som kan opvarme dine rum på meget kort tid grundet træpillernes brandværdi. Derudover er

Vinteren er over os, og med årstiden følger kulde. Tiden for hygge indenfor og ild i brændeovnen.

Fyr op i brændeovnen med træpiller

Har du en brændeovn kan du med fordel anvende træpiller. Træpiller til brændeovnen er en stigende populær fyringsmetode, som kan opvarme dine rum på meget kort tid grundet træpillernes brandværdi. Derudover er træpillerne lette at anvende og har en meget høj forbrændingsgrad, hvilket medfører en langt mindre mængde aske end traditionel brænde. Træpiller er fordelagtige at bruge i forbindelse med opvarmning af private hjem, men kan også bruges til at opvarme større kraftværker og i andre industrielle sammenhænge.

Skal du bruge træpillerne til din brændeovn, kan det være en god ide at undersøge, hvilken type træpiller der er at fortrække til din type brændeovn. Hos JV-træpiller finder du forskellige typer af træpiller. Her er du sikret en servicepræget oplevelse, og du kan få besvaret eventuelle spørgsmål og få et godt tilbud. Her kan du forvente personligvejledning og rådgivning, så du får de rigtige produkter med hjem. Søger du efter træpiller i Kalundborg, Odsherred & Slagelse, så vælg JV-Træpiller.

Fordele ved at fyre med træbriketter

Der kan ligesom ved træpiller også være fordele ved at fyre med træbriketter. JV-Træpiller sælger også briketter.

En fordel ved at fyre med træbriketter er, at det er nemt og bekvemt at håndtere og opbevare sine træbriketter. Derudover er det en fordel, at træbriketter brænder jævnt og kontrolleret i forhold til almindeligt brænde, som naturligt indeholder fugt, bark, knaster og harpiks, hvilket gør, at afbrændingen kan blive ujævn og svær at kontrollere. Fugtindholdet i briketter er meget lavt, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om briketterne er tørre nok til at fyre med. Samtidig er der også nogle klimabevidste fordele ved at fyre med træbriketter, da de er CO2-neutrale og derfor ikke udleder mere CO2 til atmosfæren end træet, som briketterne er lavet af, selv optog under væksten.

 

 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel