Indbrudstyve elsker sommerferieperioden – Newbie råd om indbrudssikring

Indbrudstyve elsker sommerferieperioden – Newbie råd om indbrudssikring

Sommerperioderne kommer, og med det kommer det gode vejr også. Det betyder stranddage, ferier og grillaftener hos venner. Det betyder desværre også atter en højsæson for indbrud i danske hjem. Stop derfor indbrudstyvene, inden perioden med de næstflest indbrud er over dig. Det er ingen hemmelighed, at tyvene elsker julehelligdagene, hvilket også er nemt at

Sommerperioderne kommer, og med det kommer det gode vejr også. Det betyder stranddage, ferier og grillaftener hos venner. Det betyder desværre også atter en højsæson for indbrud i danske hjem. Stop derfor indbrudstyvene, inden perioden med de næstflest indbrud er over dig.

Det er ingen hemmelighed, at tyvene elsker julehelligdagene, hvilket også er nemt at se, hvis man kigger på antallet af indbrud i denne periode. Der er dog en del, som ikke tager i betragtning, at det samme gælder for sommerferieperioden. I denne tid er der faktisk næstflest indbrud i Danmark, og det er desværre også i denne periode, at de fleste danskere drager sydpå med campingvognen. Antallet af hjemmerøverier er faldet i de seneste år, og det har noget at gøre med, at danskerne er blevet mere opmærksomme på, hvilke sikkerhedsforanstaltninger, som de kan benytte sig af. Det er alt fra en god lås til forstærkede døre.

Låsesmeden Bagger Låse & Alarm A/S kører op til sommerferien en landsdækkende kampagne med fokus på hvordan danskere bedre kan undgå indbrud i deres hjem. Bagger Låse har samlet en masse gode råd til hvordan alle private bedre kan sikre deres bolig. Find de gode råd her.

Sikkerhedsforanstaltninger virker – men prøv også at tænke som tyven

Det er altid en god idé at være velforberedt på det værste, så man ikke ender i statistikkerne for indbrud i sommer- og vinterperioderne. Man kommer langt med et alarmsystem, og de fleste tyve afskrækkes blot ved synet af det lille klistermærke ved hoveddøren og vinduet.

En forstærkning af yderdørene har – ligesom alarmsystemet – også en præventiv effekt på tyvene. Er dine hængsler indvendige, og hvor meget glas har din hoveddør? Det er let for en tyv at slå hængslet af, hvis den ikke er indvendig. Det er også altid en god idé at kende sine naboer og have en solid lås. Låsen er i bund og grund det, der står mellem tyven og dit hjem, så det kan betale sig at investere i en god én.

Et godt trick, når det kommer til at tyverisikre sit hjem, er sætte sig selv i tyvens fodspor og gå en tur rundt om huset. Hvordan ville du bære dig ad med at komme ind? Er der mørke hjørner, der er skjult fra gaden? Er der let adgang til et tagvindue? Hvordan præsenteres mit hus udefra, og ser det sårbart ud? Der er mange overvejelser at tage, inden du pakker dine sommerkufferter.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel