Sådan bliver du godt klædt på til din menstruation

Sådan bliver du godt klædt på til din menstruation

På markedet er der mange forskellige hygiejneprodukter på markedet til den tid på måneden. Du kender måske allerede til bind og tamponer, men de senere par år er både menstruationskopper og menstruationstrusser kommet frem. Her får du en lille guide til de forskellige produkter, du kan gå med. Bind Det helt klassiske hygiejneprodukt til menstruation

På markedet er der mange forskellige hygiejneprodukter på markedet til den tid på måneden. Du kender måske allerede til bind og tamponer, men de senere par år er både menstruationskopper og menstruationstrusser kommet frem. Her får du en lille guide til de forskellige produkter, du kan gå med.

Bind

Det helt klassiske hygiejneprodukt til menstruation er bind. De findes naturligvis forskellige størrelser og forskellig sugeevne, så du kan finde et produkt, der passer til både den kraftige og mindre kraftige blødning. Nogle egner sig godt som natbind, og andre er et lille trusseindlæg. Der er varianter med eller uden vinger, som kan klistres fast om dine trusser, så de ikke rykker sig.

Tamponer

Ligeledes kommer tamponer, ligesom med bind, i forskellige varianter og størrelser. Det skal indføres gennem et hylster, og har en snor, du kan trække den ud igen med. Hvis du gerne vil ud at svømme, kan det være en fordel at bruge tamponer.

Menstruationstrusser

Menstruationstrusser ligner til forveksling de trusser, du allerede har i skuffen. Du finder trusser med forskellig sugeevne, lidt ligesom når du skal vælge bind. Og så er der forskellige designs som hipsters og briefs såvel som g-strenge.

En af fordelene ved et par menstruationstrusser er, at de er genanvendelige, hvorfor du kan vaske dem sammen med dit eget tøj.

Menstruationskoppen

En menstruationskop er de seneste år blevet meget populære med et par størrelser at vælge imellem. Den fungerer som en lille beholder, du sætter op. Her køber du et produkt, som kan genbruges. Den skal blot rengøres grundigt efter brug.

Vælg hygiejneprodukter, som du føler dig godt tilpas med

Gå med det valg, der passer til dig og din krop. Du kan have et udvalg af forskellige varianter, du kan skifte mellem.

Husk at skifte produkterne, du bruger, regelmæssigt i løbet af dagen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply