Sådan får du mere motion ind i dagligdagen

Sådan får du mere motion ind i dagligdagen

Det er vigtigt, at man får motioneret i løbet af dagen. Flere end nogensinde før har en stillesiddende arbejdsdag, og kommer man ikke ud og får pulsen op efter en 8 timers dag foran computeren, så vil det kunne påvirke din sundhed i en negativ retning hurtigt og markant. Hvis du har svært ved at

Det er vigtigt, at man får motioneret i løbet af dagen. Flere end nogensinde før har en stillesiddende arbejdsdag, og kommer man ikke ud og får pulsen op efter en 8 timers dag foran computeren, så vil det kunne påvirke din sundhed i en negativ retning hurtigt og markant. Hvis du har svært ved at finde en sport, du kan lide, så kan du her få inspiration til at prøve nye ting af.

Løbehjul har fået et comeback – dog med et tvist

Løbehjul har i mange år været populære hos de små størrelser, men i dag er det populært for alle aldre at købe på løbehjul. Faktisk er der kommet en helt ny sportsgren, hvor det handler om at lave tricks på sit løbehjul. Det er noget, som er sjovt, og som vil give dig god motion samtidigt. Du får pulsen op, mens du laver noget, som du kan lide. Det er en win win – både for dig men også for dine børn. Denne type sportsgren kan du nemlig lave med dine børn. Find dit nye trick løbehjul på nettet og kom i gang med motionen.

Hop på cyklen i stedet for at tage bilen

Når du ikke hopper på dit trick løbehjul, så kan du med fordel hoppe på cyklen i stedet for at tage bilen, når du skal fra A til B. Det kunne eksempelvis være, når du kører på arbejde, eller hvis du skal hente en pakke. På den måde får du motion inkorporeret i din hverdag, uden du egentligt behøver at tænke meget over det, hvilket gør det meget nemmere at komme afsted. Gør du det til en vane at hoppe på cyklen i stedet for at tage bilen, vil du hurtigt komme i bedre form, og du vil hurtigt finde glæden ved at motionere i løbet af dagen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply