Sådan gør I tiden som nybagte forældre nemmere

Sådan gør I tiden som nybagte forældre nemmere

Søvnmangel, en alt for fyldt vasketøjskurv og en overflod af helt nye former for følelser er noget, du formegentlig vil møde i din første tid som nybagt forælder. Det lyder altså ikke ligefrem som en dans på røde roser, men heldigvis er der en række ting, der kan bidrage med at gøre tiden som nybagt

Søvnmangel, en alt for fyldt vasketøjskurv og en overflod af helt nye former for følelser er noget, du formegentlig vil møde i din første tid som nybagt forælder. Det lyder altså ikke ligefrem som en dans på røde roser, men heldigvis er der en række ting, der kan bidrage med at gøre tiden som nybagt forælder bare lidt nemmere. Du kan med fordel læse med videre, hvis du venter dig eller lige er blevet forælder for nyligt.

Køb en autostol

Har du en bil, og har du endnu ikke har købt en autostol dertil, er det et rigtig godt sted at starte. Hos Babytrold kan du finde autostole og mange andre ting til din baby. En autostol er med til at gøre forældrelivet meget nemmere – i særdeleshed hvis du har planer om at tage din baby med på køreture. Autostolen tillader dig nemlig at tage din baby med rundt omkring på sikker vis.

Nyd tiden i barselsboblen

Langt de fleste nybagte forældre vil kunne nikke genkendende til følelsen af, at man befinder sig i en helt særlig barselsboble efter fødslen. Det er vigtigt, du giver dig selv lov til at nyde tiden i denne barselsboble, fordi tiden får du nemlig ikke tilbage. Tiden i barselsboblen skal du og din partner blandt andet bruge på at vænne jer til, at 2 er blevet til 3.

Sørg for god kommunikation mellem dig og din partner

Der er nogle, der oplever, at kommunikationen begynder at halte og skænderierne bliver flere og flere i tiden efter fødslen. Derfor er det vigtigt, at du og din partner er opmærksomme på at opretholde en god kommunikation. At gå fra 2 til 3 – eller 3 til 4 for den sags skyld – det er en omvæltning, og her er god kommunikation afgørende i forbindelse med at gøre tiden som nybagt forælder nemmere.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply