Skal din ven giftes? Sådan giver du ham den bedste polterabend

Skal din ven giftes? Sådan giver du ham den bedste polterabend

Der er mange unge såvel som ældre, som vælger at blive gift, og mange vil mene, at det er den største kærlighedserklæring, man kan give til sin partner. Har du en god ven, som skal giftes, så er det din tjans som kammerat at planlægge den bedste polterabend, så han har muligheden for at feste

Der er mange unge såvel som ældre, som vælger at blive gift, og mange vil mene, at det er den største kærlighedserklæring, man kan give til sin partner. Har du en god ven, som skal giftes, så er det din tjans som kammerat at planlægge den bedste polterabend, så han har muligheden for at feste igennem og have det sjovt en sidste gang, inden han bliver ægtemand.

En polterabend skal være en stor overraskelse

Selvom at en polterabend hører til, når man skal giftes, så er det alligevel de færreste, som forventer, at man får en. Synes du, at din kammerat skal have en polterabend, så er det stensikkert ikke noget, han forventer, og derfor bliver det en stor overraskelse for ham.

Når du planlægger dagen, så kan det være en god idé at tænke over, hvad han ville synes om. Planlæg eventuelt efter hans interesser og forsøg også at gøre det en smule grænseoverskridende. Typisk er alkohol en stor del af en polterabend, og man begynder så snart, morgenmaden er serveret. På den måde vil din ven og de inviterede nemmere kunne slå sig løs, og derfor kan det være en fordel at planlægge noget, som kan rykke til nogle grænser. Det vil skabe de bedste minder og de sjoveste udfordringer.

Planlæg at slutte dagen af sammen med aftensmad og hygge

Når du har udfordret din forlovede kammerat og resten af jeres venner, kan du med fordel planlægge, at I skal slutte dagen af med noget aftensmad og senere hygge sammen. Eventuelt kan du booke en klub, hvor I har muligheden for at slå jer løs en sidste gang, inden jeres ven skal giftes. Det vil stensikkert være en dag, som din ven er meget taknemmelig for at få, og det vil ikke være noget, som nogen af jer vil glemme foreløbigt.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply