Skal du flytte? Kom helskindet igennem forløbet

Skal du flytte? Kom helskindet igennem forløbet

For de fleste er det nok ikke alle de administrative ting ved det at flytte, der trækker tænderne ud – det er nok snarere det at flytte alt habenguttet fra én matrikel til en ny, nogle overhovedet ikke ser frem til. Men har du penge på kistebunden (eller en familie, der er villige til at

For de fleste er det nok ikke alle de administrative ting ved det at flytte, der trækker tænderne ud – det er nok snarere det at flytte alt habenguttet fra én matrikel til en ny, nogle overhovedet ikke ser frem til. Men har du penge på kistebunden (eller en familie, der er villige til at arbejde for en øl), så kan du hurtigt finde andre til at sørge for, alt fra den gamle bolig kommer trygt over i den nye bolig.

Ved staten, at du flytter?

Men: Nu er der stadigvæk et par lidt kedelige, administrative sysler, der skal udføres umiddelbart før eller i nogle tilfælde først umiddelbart efter flytning. Dit forsikringsselskab skal selvfølgelig vide, at du har rykket adresse. Det skal folkeregistret også, bl.a. fordi det får betydning for de skatter, du skal betale i din nye kommune, men også af en række andre grunde. Ved du ikke, hvor du skal starte?

Meld din flytning de rette steder

Du kan gøre flytning lettere ved at få alt i én løsning med Gomule – læs mere her. Kort fortalt gør Gomule det nemt at melde flytning til såvel staten som til dit forsikrings- og andre private selskaber, der har brug for at kende din adresse. Gomule hjælper dig også med at hitte ud af, hvor mange flyttekasser du skal bruge – for du går bare ind på deres side og benytter deres flyttekasseberegner.

Find flyttetips hos Gomule

Hos Gomule kan du også finde en række flyttetips, du kan gøre brug af. Fx kan du få indblik i, hvor der er penge at spare i forbindelse med flytning – viden der falder i god jord hos dimittender, som endnu ikke har skrabet en lille formue sammen til at flytte fra studieboligen til deres første, ”voksne” lejebolig. Hvis du gerne vil tryggere igennem flytningen fra gammelt til nyt, så besøg Gomules side.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply