Skal du holde rund fødselsdag? Så læs med her!

Skal du holde rund fødselsdag? Så læs med her!

At holde en rund fødselsdag er altid noget ekstra specielt. Man fylder måske 30, 40 eller måske er man netop blevet 70 og eftersom det er så sjældent at fylde rundt så er det ofte den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af den store fødselsdagsfest. I denne lille guide vil man derfor

At holde en rund fødselsdag er altid noget ekstra specielt. Man fylder måske 30, 40 eller måske er man netop blevet 70 og eftersom det er så sjældent at fylde rundt så er det ofte den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af den store fødselsdagsfest. I denne lille guide vil man derfor kunne finde et par nyttige tips til hvordan man helt præcist for styr på det hele så man kan føle sig sikker på at det hele løber af stablen som planlagt. Et godt råd, som allerede kan tages i brug nu, er at være ude i så god tid som muligt! Og eftersom du er i fuld gang med denne guide, kunne noget selvfølgelig tyde på at du allerede lytter til dette råd (såfremt at fødselsdagsfesten selvfølgelig ikke ligger i morgen!). Hvis man gerne vil være ude i så god tid som muligt så bør man finde frem til artikler og guider som kan hjælpe med at få styr på det hele. Der er ikke mange sider, der kun specialiserer sig i at holde en god fødselsdag, men der er bl.a. en fødselsdagsside som den her.

Når man planlægger sin runde fødselsdag, så kan man ligeså godt først som sidst få skrevet en liste af de ting, der skal nås så man kan få streget dem af en efter en. Det gør samtidig at man har svære ved at glemme væsentlige ting.

Send invitation, og find et sted at være!

Først og fremmest skal man have sendt en invitation ud. Jo hurtigere man gør dette jo bedre for man vil ofte opleve at mange af gæsterne ikke har mulighed for at komme alligevel. En god regel siger at man skal regne med at godt og vel 20% af de inviterede gæster ikke har mulighed for at komme. Dette er blot et groft estimat som man bør tage med et gran salt men det giver alligevel et godt overblik over hvor mange man kan forvente at få med til fødselsdagen.

Hvor skal festen holdes?

Når man først har fået invitationerne sendt ud, er det på tide at man begynder at finde frem til et sted at afholde festen. Hvis man gerne vil kunne lægge så mange pligter fra sig som muligt, så bør man stærkt overveje at booke sig ind i et festlokale. På denne måde kan man undgå at skulle stå for en masse af forberedelserne og desuden sikre man også at man ikke skal tage hånd om oprydningen bagefter. Dette har så også den pris at det bliver en hel del dyrere end hvis man skulle vælge at holde festen hjemme hos sig selv.

Hvad så nu?

Der er mange flere ting, der skal være styr på end de ting, der er blevet drøftet i guiden her. Men det er et godt udgangspunkt at have når man skal holde den perfekte runde fødselsdag.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel