Slip let af med den tørre vinterhud

Slip let af med den tørre vinterhud

Rigtig mange døjer med tør og træls vinterhud, som kan være enormt svær at komme af med. I mange tilfælde affinder man sig blot med det, fordi man ikke tror, der kan gøres noget ved det. Dette er en skam, da det kan være til stor chikane, når huden er tør og irriterende om vinteren.

Rigtig mange døjer med tør og træls vinterhud, som kan være enormt svær at komme af med. I mange tilfælde affinder man sig blot med det, fordi man ikke tror, der kan gøres noget ved det. Dette er en skam, da det kan være til stor chikane, når huden er tør og irriterende om vinteren. Der er heldigvis gode muligheder for at slippe af med den tørre vinterhud, og hvis man blot søger hjælp fra professionelle, kan man nemt komme af det. Bor man for eksempel i Danmark omkring København kan man få en ansigtsbehandling på Frederiksberg og i Charlottenlund hos Klink Q. De har stor erfaring med hudpleje, og kan derfor hjælpe dig med at komme af med tør vinterhud og give dig vejledning til, hvordan du plejer den derhjemme, så du kan komme let igennem vinteren.

Få en smukkere hud ved at bruge dermaroller

Har du helt generelt problemer med huden og vil gerne af med enten rynker eller urenheder, så kan du også få en behandling hos Klinik Q med dermaroller. Når man bruger en dermaroller, bliver der lavet små huller og skader i huden, som betyder at den danner helt nye og friske hudceller, som kan opnå nye og positive resultater med en efterfølgende behandling. Det kan både hjælpe dig, som har problemer med rynker og gerne vil have en mere glat og frisk hud, såvel som at det kan være en hjælp, hvis man døjer med mange urenheder i huden, som man har svært ved at komme af med, når man kun bruger rensecreme. Her kan dermarolleren være med til at skabe helt nye resultater, så man igen kan føle sig godt tilpas med sin hud. Det er altså en super god måde at få styr på de hudproblemer, man desværre går og døjer med i hverdagen.

 

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel