Streaming! Få overblikket her

Streaming! Få overblikket her

Streaming har de seneste år vundet indpas hos mange danskere, og med god grund. Modsat traditionelt flow tv bestemmer du selv, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Med andre ord, med streaming er det dig, der bestemmer, og du behøver ikke sidde og vente på, at din ynglingsserie bliver vist. Stream

Streaming har de seneste år vundet indpas hos mange danskere, og med god grund. Modsat traditionelt flow tv bestemmer du selv, hvad du vil se, og hvornår du vil se det. Med andre ord, med streaming er det dig, der bestemmer, og du behøver ikke sidde og vente på, at din ynglingsserie bliver vist.

Stream de største blockbustere og nyeste serier  

Med streaming bestemmer du selv, hvornår du vil se dine film – og ynglingsserie. Man har adgang til et utal af film og serier, da streamingstjenesterne ofte indgår aftaler med diverse film – og serieproducenter fra USA.  På den måde, har man som kunde mulighed for at streame de allerstørste blockbustere og nyeste serier. På  streaming kan du se et overblik over de forskellige streamingstjenester og sammenligne de forskellige tjenester.

Til dig, der elsker en god lydbog

De fleste læser efterhånden deres bøger med ørerne, lige såvel som med øjnene. Med en lydbog har du mulighed for at lave andre ting, som fx at gå en lang tur i det gode vejr, mens der bliver fortalt op af din yndlingsbog. Ofte er det en velkendt skuespiller eller forfatteren selv, der læser op, og som kan være med til at give bogen en ekstra dimension. Hvis du elsker en god lydbog, vil streaming helt sikker være noget for dig, da du har mulighed for at streame alle de bøger, du vil.

Hvis du bare elsker en god podcast  

Podcast er de seneste år blevet mere og mere populære. Ligesom lydbogen giver den mulighed for, at man kan lave andre ting, mens man streamer sin ynglingspodcast. Modsat lydbøger, har podcasts forskellige formater, og kan være alt fra samtalepodcast, interviewpodcast, reportager eller noget helt fjerde. Med en podcast i øerne, er det lige pludselig ingen sag at tage opvasken eller løbe en tur.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply