Tag med familien på weekendtur til Ishøj

Tag med familien på weekendtur til Ishøj

Ishøj har meget at byde på for turister. Med dejlig natur Ishøjs smukke kystlinje, kulturoplevelser i topklasse Ishøjs store udvalg af moderne kunstgallerier og flere overnatningssteder Ishøjs mange hoteller, campingpladser og vandrehjem at vælge imellem, byder Ishøj på et væld af oplevelser. Tag en dukkert ved Ishøjs dejlige sandstrand med klitter og rent vand Ishøjs

Ishøj har meget at byde på for turister. Med dejlig natur Ishøjs smukke kystlinje, kulturoplevelser i topklasse Ishøjs store udvalg af moderne kunstgallerier og flere overnatningssteder Ishøjs mange hoteller, campingpladser og vandrehjem at vælge imellem, byder Ishøj på et væld af oplevelser. Tag en dukkert ved Ishøjs dejlige sandstrand med klitter og rent vand Ishøjs kyster er kendt for deres rent og klart vand, som er perfekt til en dukkert eller en svømmetur. Ishøjs strand ligger kun 17 km fra København. Ishøj byder også på et moderne kunstmuseum i verdensklasse, ARKEN. Ishøj har også mange små bed & breakfast udbydere, hvis du ønsker at overnatte i Ishøj. Læs mere her omkring de mange oplevelser du kan opleve nær Ishøj.

Oplev det kendte kunstmuseum ARKEN tæt på Ishøj

ARKEN er et kunstmuseum som ligger tæt på Ishøj. Det henvender sig til alle aldersgrupper med særlig fokus på formidling til børn og unge. ARKENS samling rummer mere end 400 værker af dansk, nordisk og international samtidskunst – primært fra perioden efter 1990. ARKEN har åbent alle ugens dage. ARKENs vision er at invitere til anderledes museumsoplevelser, der kan sætte perspektiv på tilværelsen og gøre den enkelte klogere på sig selv og livet. ARKENS hovedbygning er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, som også stod bag designet af Operahuset i Sydney. ARKENs bygning er et af de mest markante bygningsværker i Danmark.

Ishøj tilbyder en masse natur og skovmuligheder

Ishøj byder på mange muligheder for en skovtur. Du kan opleve Ishøjs nye landsbyskov, Kilen eller Torslunde. Ishøj Landsbyskov består af spredte skovstykker i det flade landskab mellem industriområdet, Ishøj Landsby og kolonihaveforeningerne. Et stisystem slynger sig gennem de forskellige skovstykker, som hver især byder på deres helt egen karakter og oplevelsesværdi. Den vestligste del af skovstykket, som ligger mellem Ishøj Bygade, Ishøj Stationsvej og Vejleåvej, er afsat til hundeskov. Kilen er en ung skov med en afvekslende beplantning og et rigt dyreliv. Torslunde Skov er en gammel fredskov, der byder på smukke stier og en fantastisk udsigt over Ishøjs søer.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply