Tre ting du ikke må overse som forberedelse til jobsamtalen

Tre ting du ikke må overse som forberedelse til jobsamtalen

Er du blevet inviteret til jobsamtale? Så har du forhåbentlig ikke allerede svedige håndflader ved tanken. Men sandheden er bare, at jobsamtaler om noget kan bringe nervøsiteten frem i selv de mest robuste. Derfor er det altså også helt okay, at du føler dig en smule overrumplet lige nu. Så er det bare heldigt, at

Er du blevet inviteret til jobsamtale? Så har du forhåbentlig ikke allerede svedige håndflader ved tanken. Men sandheden er bare, at jobsamtaler om noget kan bringe nervøsiteten frem i selv de mest robuste. Derfor er det altså også helt okay, at du føler dig en smule overrumplet lige nu. Så er det bare heldigt, at du kan læse denne artikel, så du husker nogle af de ting, der er nemme at overse. Der er nemlig meget at forberede op til en jobsamtale, men i sidste ende skulle det gerne kunne betale sig.

1. Tænk på førstehåndsindtrykket og vask bilen

Du har sikkert hørt, at førstehåndsindtrykket betyder meget. Derfor er det bestemt også noget, du skal have med i dine overvejelser, når du forbereder dig. Men hvornår får din fremtidige arbejdsgiver egentlig sit første indtryk af dig? Måske allerede på parkeringspladsen.

Med en bilvask sikrer du, at du ikke giver et dårligt førstehåndsindtryk, allerede inden du er trådt ind ad døren. Det kan lyde overfladisk, men hvis nu resten af dit udseende er upåklageligt, så vil det måske virke påfaldende at møde op i en beskidt bil.

2. Stryg tøjet i god tid

Og når vi taler om udseende, så kommer vi selvfølgelig heller ikke uden om dit tøj. Det skal naturligvis også være i orden. Det ved de fleste, og alligevel er det nemt at overse indtil sidste øjeblik. Sørg derfor for at vaske og stryge tøjet i god tid.

3. Medbring kopier af CV og ansøgning

Der kan være stor forskel på, hvordan man afvikler forskellige jobsamtaler. Derfor vil dette råd heller ikke altid være relevant. Problemet er bare, at det kan være svært at forudse, om det er det eller ej.

Hvis du vil være på den sikre side, så sørg for at printe og medbringe egne kopier af både CV og ansøgning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply