Vælg de rigtige løbesko

Vælg de rigtige løbesko

Der er ikke noget som en løbetur gennem byen eller i skoven, der kan give dig en følelse af frihed og overskud. Men den gode følelse kan hurtigt blive ødelagt af smerter på grund af et par dårlige eller slidte løbesko. Hvis du løber i forkerte eller for udtrådte sko, kan det ikke blot udfordre

Der er ikke noget som en løbetur gennem byen eller i skoven, der kan give dig en følelse af frihed og overskud. Men den gode følelse kan hurtigt blive ødelagt af smerter på grund af et par dårlige eller slidte løbesko. Hvis du løber i forkerte eller for udtrådte sko, kan det ikke blot udfordre din løbeform men have alvorlige konsekvenser for hele din krop.
Derfor er det en god ide at bestille en løbetest ved din lokale sportsforretning, så du kan få professionel rådgivning og blive klogere på, hvilke løbesko, der passer bedst til din løbestil.

 

Book en løbetest

De fleste sportsforretninger tilbyder i dag mulighed for at få foretaget en løbetest, og du skal blot kigge ned i butikken eller booke en tid på forhånd ved din lokale forhandler. En løbetest afslører ganske enkelt, hvordan man løber ved hjælp af et videokamera bag ved løbebåndet.  Det er således muligt at teste forskellige typer af sko, for at opdage, hvilke modeller, der passer bedst til den enkeltes løbestil og fod. Måske løber du med vægt på den inderste del af fødderne, det kan være at din fod er meget smal eller også har du en helt neutral for og løbestil. Én ting er sikkert – hver enkel løbestil kræver sin egen sko.

 

Lån penge til de nye løbesko

Løber du i terræn eller på lige asfalt, løber du langt eller kort og løber du ofte eller sjældent? Der er mange forhold, der skal tages hensyn til, når man skal købe nye løbesko. Først og fremmest skal man naturligvis vælge en model, der passer til ens løbestil, men der er også mange andre faktorer, der kan spille ind. Hvis du løber meget i skoven og på blødt terræn, bør bunden have en særlig grip-overflade, så man står godt fast. Løber du lange ture på landevejen, er det vigtigt med en let sko med god støddæmpning. Og hører du til én af dem, der hele tiden på jagt efter en ny PR bør du gå efter en sko med carbonplade og let skum. Sidst men ikke mindst skal man selvfølgelig vælge et design, der passer til ens smag.

Hvis det kniber med at finde pengene til de nye løbesko i budgettet, kan du vælge at låne pengene, så du kan få den helt rigtige model til din løbestil, lige når du har brug for det. Hos KreditNU kan du låne penge uden sikkerhed, hvilket betyder, at du nemt og hurtigt kan låne pengene til de nye sko, uden at skulle stille sikkerhed for lånet i form af hus, bil eller lignende.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply