Dygtiggør dig selv og din virksomhed med disse tips

Dygtiggør dig selv og din virksomhed med disse tips

En virksomhed har brug for engagerede og kompetente medarbejdere såvel som ledere. For at virksomheden kan vækste og udvikle sig, kræver det sommetider at også folkene bag virksomheden udvikler sig. Hvis alt bare kører, som det altid har gjort, kommer man ingen vegne, og der sker ingen udvikling. Denne guide hjælper dig igennem til, hvordan

En virksomhed har brug for engagerede og kompetente medarbejdere såvel som ledere. For at virksomheden kan vækste og udvikle sig, kræver det sommetider at også folkene bag virksomheden udvikler sig. Hvis alt bare kører, som det altid har gjort, kommer man ingen vegne, og der sker ingen udvikling. Denne guide hjælper dig igennem til, hvordan du kan bringe det bedste frem i både dig selv, dine kollegaer og dermed også i din virksomhed.

 

Sørg for at de basale ting er på plads

Et skib kan kun nå så langt, hvis ikke hele besætningen hjælper til. Det samme gælder for en virksomhed. En god måde at sikre, at alle er engageret, er, at der er styr på de helt små ting. Her er der tale om de helt basale ting, såsom at alle medarbejdere har de rette værktøjer til at kunne udføre deres arbejde, som fx en computer, der virker eller et ordentlig skrivebord at sidde ved. Hvis ikke de helt basale ting er på plads, så falder hele virksomheden sammen, fordi der ikke er bygget et solidt fundament op til at starte med.

 

Det kan også være nogle lidt større ting, såsom at der er styr på egenkontrollen i virksomheden, hvis du fx arbejder i fødevareindustrien – læs mere om egenkontrol her. Det kan også betyde noget så simpelt, at man kommunikerer bedre. Når de helt små, men essentielle ting er på plads, kan I bedre styre virksomheden i den ønskede retning.

Invester i uddannelse

Hvis man investerer i medarbejdernes faglige udvikling, investerer man samtidig i virksomheden. Tag fx dine kollegaer med på kursus, så I kan udvide jeres horisont fagligt såvel som personligt.

 

I kan også tage skridtet videre og tage en faglig relevant uddannelse. Der findes et hav af uddannelser inden for alle brancher, men et oplagt sted at starte er at uddanne sig som leder eller som coach – læs mere om en coach uddannelse her. Som certificeret coach kan du arbejde med coaching professionelt og være med til at opnå potentialet i både dig selv, kunder og kollegaer.

 

Fokuser på fremtiden

Hvis man ikke følger med i de nyeste trends eller teknologier inden for sit område, bliver man hurtigt overhalet af konkurrenterne. Sørg derfor altid at være et skridt foran og forudsig det uforudsigelige.

 

Det kan man gøre ved fx at lægge en strategi for sin virksomhed og sætte sig nogle mål for, hvad man vil opnå. Dog må man ikke glemme hele tiden justere sin strategi, da der hele tiden sker uventede drejninger og udfordringer. Man kan således ikke nedfælde en fast plan over de næste 10 år og regne med, at alting kører, som det skal.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel