Gode råd til en start up

Gode råd til en start up

Måske er du allerede godt i gang med dit nye virksomhedsprojekt, og du kan se de næste steps tage form lige så stille. Der kan være mange måder at etablere sig på markedet, og så er det vigtigt, at virksomheden kan følge med hele vejen. Denne artikel giver dig nogle eksempler på, hvor du kan

Måske er du allerede godt i gang med dit nye virksomhedsprojekt, og du kan se de næste steps tage form lige så stille. Der kan være mange måder at etablere sig på markedet, og så er det vigtigt, at virksomheden kan følge med hele vejen. Denne artikel giver dig nogle eksempler på, hvor du kan udvikle virksomheden.

For ingen har sagt, det skal være nemt med en start up, og selvfølgelig er der masser af fokus på de mange, som ikke lykkes med projektet. Mange iværksættere ved dog godt, at det kræver hårdt arbejde og enorm tro på projektet, hvis man skal lykkes, og er man kommet over nogle af de første udfordringer, har man nok også bedre chancer for at klare de næste.

Få hjælp udefra

Der er rigtig meget idé i at få hjælp udefra, når man har en mindre virksomhed. Det kan gælde i rigtig mange sammenhænge, hvor man ikke selv kan klare alle opgaverne. Har du eksempelvis brug for hjælp til at passe telefonen og booke møder for dig, så kan du få eksterne virksomheder til at hjælpe dig med den slags. Der findes steder, som er eksperter i netop denne form for ydelser.

Det kan også handle om, at du får hjælp til eksempelvis rengøringsopgaver, som måske ikke er noget, du selv har tiden til. Det kan sagtens være givet godt ud at få et firma udefra til at hjælpe med den slags. Se mere om den slags på www.citycallcenter.dk.

De rette lokaler

Lokalerne er selvfølgelig vigtige for en virksomhed og dens ansatte. Det er vigtigt at have et sted, hvor der er plads til udvikling, og man skal også have den fornødne plads til eksempelvis møder og andre nødvendige ting. Tænk over, hvordan du regner med, din virksomhed skal udvikle sig fremover, når du vælger lokation. Her er det en god idé at tænke realistisk, så man ikke pludselig står med mere, end man kan gabe over. Mangler du rådgivning til lokaler? Følg linket til erhvervsejendomme.

Lad virksomheden blomstre

Forsøg så vidt muligt altid at lade din virksomhed udvikle sig og blomstre. Når der dukker nye muligheder op, så tænk over, hvordan du måske kan implementere det på den bedst mulige måde. Der er ingen grund til at udelukke gode muligheder, men du skal selvfølgelig også ”kill your darlings”, hvis de simpelthen ikke passer ind det sted, hvor du og virksomheden er.

Kontakt til de ansatte

Sørg altid for, at du har en god kontakt til dem, som arbejder for dig. Hvis du mister denne kontakt, kan du også miste deres tillid, og det er en chefs værste mareridt. Kom ind under huden på dem, i det omfang du finder mest naturligt, og sørg for at tage med dem på råd, når det er muligt.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel