Overvejer du at blive lægevikar i Norge?

Overvejer du at blive lægevikar i Norge?

Det er ikke ualmindeligt, at danske sygeplejersker og læger vælger i en kortere eller længere periode at flytte til Norge for at bo og arbejde. Der er nemlig en noget anden løn at hente, hvis man ønsker at flytte til Norge og leve et liv der. Det skal selvfølgelig ikke kun være en højere løn,

Det er ikke ualmindeligt, at danske sygeplejersker og læger vælger i en kortere eller længere periode at flytte til Norge for at bo og arbejde. Der er nemlig en noget anden løn at hente, hvis man ønsker at flytte til Norge og leve et liv der. Det skal selvfølgelig ikke kun være en højere løn, som får dig til at rykke teltpælene op og rykke til et andet Skandinavisk land, men lønnen er en vigtig faktor for mange. Udover at du kan se frem til en højere løn, så får du også lov til at opleve den fantastiske natur, som Norge har at tilbyde, og selvom at det er et fremmed land, så minder Norges sprog, kultur og levemåde meget om det danske.

Lægevikar Norge

Det er selvfølgelig ikke for alle, men går du med en drøm om at leve i et andet land end Danmark for nogle år og arbejder som læge i Danmark, så kunne det være en oplagt mulighed at kigge mod Norge. De mangler lægevikarer mange steder i Norge, og samtidig er de danske læger i høj kurs i landet, så du står stærkt i forhold til forhandling. Selve processen kan måske virke en smule uoverskuelig, men der er heldigvis hjælp at hente.

Hjælpen er nær

At sige ja tak til et lægevikariat i Norge kan være svært at overskue, og derfor kan du få hjælp igennem hele processen. Her kan du både få rådgivning omkring alle de beslutninger, som skal tages i Danmark – skal vi sælge eller leje vores hus? Derudover hjælper de også med spørgsmål fra din familie, for spørgsmål bliver der helt sikkert mange af. Ved at have et bureau i ryggen, er der altid nogen at søge råd os. De kender den norske kultur indenfor lægeverdenen og er klar til at hjælpe. Bliv lægevikar i norge gennem VikTeam.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply