Sådan skaber du blikfang på det perfekte skilt

Sådan skaber du blikfang på det perfekte skilt

Skilte kan være nødvendige i mange sammenhænge. Det kan for eksempel være til udstillinger, butikker eller messer, og det kan være til facader eller til internt brug. Uanset skiltets formål er det ikke nok bare at have et skilt – der findes nemlig masser af dårlige skilte rundt omkring. Det er vigtigt, at skiltet fanger

Skilte kan være nødvendige i mange sammenhænge. Det kan for eksempel være til udstillinger, butikker eller messer, og det kan være til facader eller til internt brug. Uanset skiltets formål er det ikke nok bare at have et skilt – der findes nemlig masser af dårlige skilte rundt omkring. Det er vigtigt, at skiltet fanger blikket, så skiltets budskab kommer ud. Er skiltet kedeligt eller dårligt formuleret, vil det nemlig blive overset, og dette er penge lige ud ad vinduet. Du kan i denne artikel læse mere om, hvordan du skaber blikfang på det perfekte skilt, så skiltet både bliver bemærket og forstået.

 

Få skiltet lavet af god kvalitet

Selvom det kan være fristende at få lavet skiltet af en billigere kvalitet, vil dette være en dum idé. Skiltets udtryk vil ikke være særligt flot hverken tæt på eller på afstand. Dette vil automatisk skabe dårlige associationer for dem, der læser skiltet. Dermed kan dette betyde, at personerne får et dårligt førstehåndsindtryk af virksomheden, eller at de blot går forbi skiltet uden at læse teksten derpå.

 

Lad skiltets udtryk afspejle virksomheden

For at skabe harmoni og rød tråd er det godt at lade skiltet afspejle virksomheden. Dette kan være gennem samme skrifttype, farver og billeder, som anvendes andre steder i virksomheden. Derudover er det godt at lade stilen gå igen – er det en hyggelig virksomhed, vil et hyggeligt skilt være godt, mens en minimalistisk virksomhed kræver et minimalistisk skilt. Det siges, at skilte ofte er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at det afspejler virksomheden.

 

Brug for variation – vælg et LED-skilt

Har du brug for, at flere forskellige budskaber formidles løbende via skiltet, er et LED-skilt ideelt. Herved kan du skræddersy det indhold, som skal vises på skiltet. Indholdet kan for eksempel varieres efter, hvilket tidspunkt på døgnet det er. Her er det godt at vælge LED-skilte, som er lysstærke, da dette er den bedste måde at skabe blikfang på. De skiftende billeder vil ligeledes være en god måde at fange modtagerens opmærksomhed på, da bevægelse fanger øjet samt opmærksomheden.

 

Facadeskiltningen kræver omtanke

En kedelig facade er aldrig en god ting. Det virker intetsigende og trist, hvis virksomheden ikke har et skilt på sin facade. Facadeskilte virker nemlig som en indikator for, hvem virksomheden er, og hvad den står for. Derfor bør virksomheden uden tvivl have et flot facadeskilt med en letlæselig teksttype samt skiltetype. Det kan også være, at det er tid til at kaste et kritisk blik på virksomhedens eksisterende facadeskilt og se, om det stadig afspejler virksomheden i dag.

 

Nu er du fuldstændig klar til at lave et perfekt skilt, som skaber masser af blikfang for din virksomhed. Er du på udkig efter nye skilte, kan du se mere hos www.display.dk.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel