Skab sikkerhed på arbejdspladsen med disse 3 tips

Skab sikkerhed på arbejdspladsen med disse 3 tips

Annoncør: Kee Safety Sikkerhed er et vigtigt emne på enhver arbejdsplads. Der er nemlig ingen, der ønsker, at ens medarbejdere skal komme til skade, når de færdes på arbejdspladsen. Som arbejdsgiver er det altså dit ansvar at sørge for, at sikkerheden er i top. Men hvordan er det lige, du kan optimere sikkerheden på arbejdspladsen?

Annoncør: Kee Safety

Sikkerhed er et vigtigt emne på enhver arbejdsplads. Der er nemlig ingen, der ønsker, at ens medarbejdere skal komme til skade, når de færdes på arbejdspladsen. Som arbejdsgiver er det altså dit ansvar at sørge for, at sikkerheden er i top. Men hvordan er det lige, du kan optimere sikkerheden på arbejdspladsen? Det kan du læse mere om her.

Gør det sikkert at arbejde i højden

Arbejder dine ansatte ofte i højden, eller er der behov for effektive og stabile rækværksløsninger til arbejdspladsen? Så tag et kig på Kee Klamp, der er en særlig rørfitting.

Her er nogle af grundene til, at Kee Klamp er et must-have til arbejdspladsen:

  • Det er et billigt alternativ til svejsning, og mulighederne er uendeligt mange.

  • Kee Klamp er fleksibelt og kan tilpasses ændringer undervejs.

Med Kee Klamp bliver det altså trygt at arbejde i højden.

Stil håndsprit til rådighed

Sikkerhed på arbejdspladsen handler ikke kun om at hindre ulykker. Det handler i høj grad også om at sikre de ansattes velbefindende. Vi rører ved rigtig mange ting med vores hænder i løbet af en dag, og derfor er god håndhygiejne et must. Det kan du sørge for ved at stille håndsprit til rådighed til dine ansatte, så de jævnligt kan spritte af. Det kan endda være med til at sænke antallet af sygedage i virksomheden.

Har du også kunder, der kommer gennem arbejdspladsen, så er håndsprit altså også en god idé.

Organisering og oprydning

Bugner lageret på arbejdspladsen med varer, der står stablet højt og usikkert? Når gulvet er fyldt med rod, så kan det være farligt for dine ansatte at færdes der. Faktisk er rod generelt en klassisk årsag til arbejdsulykker. Det er derfor en god idé at gøre det til en vane at holde arbejdspladsen opryddet, hvis du vil optimere sikkerheden på arbejdspladsen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply