Skab større arbejdsglæde blandt dine ansatte

Skab større arbejdsglæde blandt dine ansatte

Er du virksomhedsejer, og vil gerne gøre noget ekstra for dine ansatte? Glade og tilfredse ansatte er lig med bedre stemning og kemi på arbejdspladsen, mere motiverede ansatte og bedre teamwork. Lad dine ansatte vide, at de gør det godt Noget af det, som man tit glemmer, er at rose sine ansatte. Hvis du roser

Er du virksomhedsejer, og vil gerne gøre noget ekstra for dine ansatte? Glade og tilfredse ansatte er lig med bedre stemning og kemi på arbejdspladsen, mere motiverede ansatte og bedre teamwork.

Lad dine ansatte vide, at de gør det godt

Noget af det, som man tit glemmer, er at rose sine ansatte. Hvis du roser dine ansatte, når de har gjort noget godt eller opnået et nyt resultat eller fremskridt af en eller anden slags, vil det både motivere dem og gøre dem glade. Så husk at læg mærke til det. Ikke bare læg mærke til det, men sæt ord på det. Vi kan også tit komme til at tænke ”hvor var det godt gjort af hende!” inde i vores hoved, men uden nogensinde at få det fortalt, så få det endelig fortalt.

Sørg for en lækker kantine

Hvis du vil gøre noget ekstra for dine ansatte, er det også en idé med en lækker kantine. Måske I allerede har en, men den kan sikkert godt gøres mere lækker. Måske har I ikke en, og så er det kun fedt for de ansatte, hvis der kommer en. Er virksomheden beliggende i København, findes der både mulighed for frokostordning i København og kantineordning i København.

Ryst dine ansatte sammen

I en virksomhed kan der hurtigt gå hverdag i den, og de ansatte når ikke nødvendigvis at lære hinanden særlig godt at kende. Specielt hvis det er en virksomhed, hvor der regelmæssigt kommer nye ansatte til, kan det være svært at lære hinanden rigtig godt at kende. Dog er det en ting, som styrker fællesskabet rigtig godt i en virksomhed, hvis de ansatte kender hinanden godt og har en god kemi. En idé er at afholde nogle forskellige arrangementer for dine ansatte. Det kan være alt fra en bowlingaften til en julefrokost.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel