Webudvikling og appudvikling hos Makeable

Webudvikling og appudvikling hos Makeable

Makeable er et udviklingshus i Tilst med ekspertise inden for app-, web- og backendudvikling, som kan hjælpe dig med alt fra små simple designopgaver til komplekse programmøropgaver. Hvis I leder efter programmører og eksperter i backend-udvikling, så er Makeable værd at kende til. De har mange års erfaring med backendudvikling og i teamet sidder de med mange

Makeable er et udviklingshus i Tilst med ekspertise inden for app-, web- og backendudvikling, som kan hjælpe dig med alt fra små simple designopgaver til komplekse programmøropgaver.

Hvis I leder efter programmører og eksperter i backend-udvikling, så er Makeable værd at kende til. De har mange års erfaring med backendudvikling og i teamet sidder de med mange forskellige og dybdegående kompetencer, som gør dem til nogle af landets førende inden for udviklingen af komplekse apps, websites og backend-systemer. Backend er et ord fra computerverdenen, som betyder alt det, som de besøgende ikke kan se, når de besøger en hjemmeside. Altså hjemmesidens maskinrum med de forskellige funktioner den skal bruge, for at kunne hjælpe brugeren. Det kunne fx være funktioner som kommunikation med et lagersystem i forbindelse med køb eller masseudsendelse af lister. Det samme gælder for udviklingen af apps, som også ofte kører på en specialopsat backend. Programmørerne og udviklerne fra teamet har mange forskellige kompetencer, som de hele tiden udvikler og holder opdaterede ved at deltage i konferencer og kurser. Programmørfaget er et hastigt udviklende felt, som kræver at man holder sig opdateret og er nysgerrig, for at kunne bruge de nyeste teknologier, som giver nye muligheder for udvikling. De er eksperter i bl.a. PHP og Laravel, som er to rigtigt gode værktøjer, når der skal udvikles og programmeres komplekse systemer backend. Makeable er eksperter i backendudvikling, og de har udviklet mange store og små, komplekse og simple projekter lavet på bestilling fra kommuner og virksomheder, som du kan læse mere om på deres hjemmeside www.makeable.dk, hvor i også kan bestille rådgivning og finde hjælp til din virksomheds digitaliserings strategi. Eksperterne står klar til at hjælpe jer.

Lad eksperter fra Makeable hjælpe dig

Makeable er et digitalbureau med mange forskellige tekniske kompetencer og efterhånden mange års erfaring med udvikling af apps, hjemmesider og backend-systemer. Iblandt medarbejderne er der mange forskellige kompetencer, som komplementerer hinanden, og de sidder med en stærk forretningsforståelse samt en stor indsigt i de mennesker, som teknologien skal være til hjælp for. De har mange projekter på bagen og har lavet store komplekse systemer fra bunden, og desuden har de udviklet et hav af apps for både virksomheder, start-ups og kommuner. I et samarbejde med Makeable ville de bruge tid på – fx igennem indledende workshops – at forstå jeres behov, drømme, og ambitioner med en app, et backend-system eller en hjemmeside helt til bunds, for at kunne udvikle den bedste løsning. I ville være sikre på et super effektivt og godt resultat, et smukt design og medbestemmelse hele vejen igennem. Der er forskellige valg, der skal træffes, når du skal have designet en app, og det første i ville skulle finde ud af ville være, om det skulle være en native eller hybrid app. Det kommer an på jeres behov, men også på jeres budget, for det er langt hurtigere og billigere at udvikle en hybrid app, men til gengæld får man ikke de samme muligheder, som man får med en native app. Med en native app kan man aktivere brugerens smartphone’s egne indbyggede apps, så som fx mikrofonen, kameraet og GPS’en, og det giver jo nogle helt andre muligheder. Du kan altid kontakte Makeable og få en uforpligtende snak om et potentielt samarbejde. Find hjælp til appudvikling i dag.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply