2 gode tips til den danske, almene forbruger

2 gode tips til den danske, almene forbruger

Som dansk forbruger skal man til tider stoppe op, og tænke over hvad man har brug for. Har du brug for at optimere din bil og din biloplevelse? Måske har du brug for, at opdage en ny hobby? Som dansk forbruger findes der uendelige muligheder, og det handler om, at vælge det, som passer til

Som dansk forbruger skal man til tider stoppe op, og tænke over hvad man har brug for. Har du brug for at optimere din bil og din biloplevelse? Måske har du brug for, at opdage en ny hobby? Som dansk forbruger findes der uendelige muligheder, og det handler om, at vælge det, som passer til dig. Det kunne være den rette ferie, eller den rette fritidsinteresse. Med uendelige muligheder, findes der dermed også uendelige muligheder, for at ramme forkert. Læs videre, og lær tips og tricks til den danske forbruger

Guide til bilen

Mange danskere ejer en bil. Men har du helt styr på, hvad du kan få ud af din bil? Har man fx langt til arbejde, så kan man modtage kørselsfradrag fra sin arbejdsgiver. Her modtager du altså x antal kroner pr. kilometer.

Vil du gerne udnytte din bil lidt mere? Så kan du vælge, at tage på bilferie med familien. En bilferie kan være stressende med børn, men det behøver den ikke at være. En god idé er, at pakke vådservietter, en pose til skraldespand og en madpakke til hver. Det er ligeledes en god idé, at pakke underholdning til børnene. Heraf iPads, tegneserier, musik osv. På den måde behøver bilturen ikke at være stressende, besværlig og lang.

Du kan læse meget mere om, hvordan du nemmest udnytter din bil på sundhedibilen.dk/

Find en hobby

Til tider kan livet gå lidt for meget op i arbejde og generelt de praktiske aspekter ved livet. Derfor kan det være en god idé, at undersøge hvilke hobbyer der findes på markedet. Måske er du interesseret i noget sport, eller måske er du mere interesseret i noget kreativt. Hvis du er mere interesseret i noget sportsligt, så kunne du overveje om golf kunne være noget for dig.

Golf er en unik sport, som mange mennesker vælger til i livet, især senere hen i livet. Det er en rolig men fokuseret sport, hvor man kan koble helt af, og glemme arbejdslivets og dets facetter.

Fra 2019 af, indtræder der nye regler inde for golf. Du kan læse meget mere om disse regler på meregolf.dk

Tænk over dine vaner, og hvad du i virkeligheden har lyst til at bruge dine penge på. Om det så er en bil eller golf, er det også værd at tænke på, hvordan du har lyst til at bruge disse ting.

 

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel