3 hurtige om kryptovaluta

3 hurtige om kryptovaluta

Du har sikkert hørt det mange steder, Bitcoin er efterhånden velkendt blandt både ældre og unge, og kryptovaluta er på alle læber i disse dage. Men hvad er det egentlig, og hvorfor er det en god investering? Hvad er kryptovaluta? Kryptovaluta er en digital betalingsform, der kan bruges uden regulering fra regeringer og banker. Folk kan

Du har sikkert hørt det mange steder, Bitcoin er efterhånden velkendt blandt både ældre og unge, og kryptovaluta er på alle læber i disse dage. Men hvad er det egentlig, og hvorfor er det en god investering?

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en digital betalingsform, der kan bruges uden regulering fra regeringer og banker. Folk kan bruge dem til at sælge, betale og bytte over nettet. Man kan altså både handle med dem, men også spekulere i deres værdistigning eller fald, som man kender fra almindelig valuta og aktier. Kryptovaluta er en digital og anonym betalingsform, og kan derfor ikke spores. 

Bitcoin er den mest velkendte kryptovaluta og også den ældste, der blev skabt helt tilbage i 2009. Bitcoin ramte i 2021 den højest målte pris indtil videre på $65.000, inden den igen faldt. 

I dag findes der mere end 1500 forskellige kryptovaluta. Shiba Inu er en af de nyeste på markedet. Shiba Inu er et “meme coin”, der egentlig blev skabt for sjov som et alternativ til Dogecoin. Shiba Inu fik en del omtale da skaberen donerede Shiba Inu coins til en værdi på mere end en mia. usd til Indiens COVID-fond.

Er det sikkert at investere i Shiba Inu?

Der er mange handelsplatforme, eToro er verdens største og en af de mest populære. Den drives i overensstemmelse med FCA-, CySEC- og ASIC-forordningerne, så sikkerheden er i top, og der er foranstaltninger, der beskytter investorer. Da kryptovaluta drives uden regulering kan der ske meget store udsving, 25% prisstigning eller fald på en dag er ikke unormalt, da det vil have stor indflydelse om større investorer sælger eller køber. Men med is i maven kan man komme langt, havde du investeret i Shiba Inu for fem år siden, kunne du have haft mere end 500 mio. i dag.

Hvor kan jeg købe Shiba Inu?

Du kan oprette en bruger hos eToro på fem minutter og være i gang med at handle med det samme. Det koster kun 50$ at åbne en konto, og derefter investerer man med minimum 50$ ad gangen. Vi har gjort det nemt, her kan du købe Shiba Inu og komme i gang.

Newbie
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply