Berolig dit barns nervesystem

Berolig dit barns nervesystem

Når dit barn bliver uroligt eller ked af det, kan det ofte have noget at gøre med, at de er blevet overstimuleret. Børns nervesystem kan meget nemt bliver overanstrengt og det som vi, som forældre oplever som umulige børn, er i virkeligheden bare børn, hvis system er ved at brænde sammen. Når helt små babyer

Når dit barn bliver uroligt eller ked af det, kan det ofte have noget at gøre med, at de er blevet overstimuleret. Børns nervesystem kan meget nemt bliver overanstrengt og det som vi, som forældre oplever som umulige børn, er i virkeligheden bare børn, hvis system er ved at brænde sammen.

Når helt små babyer oplever dette, kan en af måderne man kan få det til at falde til ro på være, at man svøber dem tæt ind til sig, og hvisker små suselyde til dem. Begge disse ting imiterer noget meget velkendt for dem, nemlig deres tid i livmoderen, hvor de var meget omsluttede, og hvor de blev beroliget af moderens hjerteslag, men også blodet, der løb rundt i moderkagen og lavede denne suselyd.

Denne omsluttede følelse kan du skabe for dit barn, uden at skulle gå rundt og bære på dem hele tiden. Med en babynest kan du give dit barn en velkendt og tryg følelse, som de husker fra livmoderen.

 

Vokser med barnet

En babynest er i bund og grund en rede, som ordet også antyder. Den består af en bund af skum, der er omgivet af en pudekant. Det er betrukket i 100% bomuld og har kraftige syninger, der gør det let at smide den en tur i vaskemaskinen. Den har anoraksnore, som gør, at den kan strammes ud og ind, alt efter hvor stort barnet er, så den altid passer lige til dit barns behov.

 

Noget for en hver smag

En babynest findes i mange modeller og mærker, så du kan finde lige netop den babynest, der passer til jer. Den findes også i flere prislejer, og lige nu er der mange rigtig gode tilbud på babynest, som jo bare gør det endnu mere attraktivt at købe sig en lige nu. Så vent ikke med at få fingrene i din babynest.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel