Bidrag til at gøre verden til et bedre sted

Bidrag til at gøre verden til et bedre sted

Hvis du kigger på Danmarks historie, så har vi på mange tidspunkter været foran i historien. Men så valgte vi ikke at gøre mere derfra, og så kom vi bagud. Tag for eksempel ligestillingskampen eller klimakrisen. Vi var foran engang. Tilbage i 60’erne var ligestillingskampen i Danmark foran i forhold til mange andre steder i

Hvis du kigger på Danmarks historie, så har vi på mange tidspunkter været foran i historien. Men så valgte vi ikke at gøre mere derfra, og så kom vi bagud. Tag for eksempel ligestillingskampen eller klimakrisen. Vi var foran engang. Tilbage i 60’erne var ligestillingskampen i Danmark foran i forhold til mange andre steder i verden. Ligeså var vi også foran i klimakampen for et par år siden, men nu er vi altså bagud igen, fordi vores Regering og klimaminister vælger at sige, at det kommer til at koste for dyrt. Men selve løsningen er ret simpel – og faktisk helt gratis.

Hjælp med at redde et eller flere liv

Når verden skal gøres til et bedre sted, så er meget af det, der bliver kigget på; menneskeliv. Det er stort at redde et liv, og hvis du eller din virksomhed giver muligheden for at kunne redde et liv, så bliver heltelyset sat på jer. I bliver helte i en mørk og dyster verden.

Valget om at redde et menneskeliv er stort, og hvis du gerne vil give dig selv eller andre muligheden for at redde et menneskeliv med kort varsel, så er det ikke mere besværligt end at købe en zoll aed hjertestarter og hænge den tilgængeligt udenfor, så den er tilgængelig på alle tidspunkter af døgnet.

Den gratis løsning på klimakrisen

Du undrer dig nok over, hvorfor Regeringen og klimaministeren ikke har gjort det store ved klimakrisen, siden det er så simpelt og gratis. Mange af danske skattepenge går til sort energi – altså fossile brændstoffer. Hvorimod er det er nemt at ændre det til, at de penge bliver brugt på grøn energi i stedet for – altså bæredygtig energi.

World Economic Outlook har også haft lavet en undersøgelse, hvor det er kommet frem, at grøn omstilling er en god forretning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply