Derfor er retro det nye sort

Derfor er retro det nye sort

I de seneste år er retro indretningselementer blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det er der flere gode grunde til. De kan nemlig skabe en helt speciel stemning og tilføje både kant og personlighed til dit hjem. Særligt retro tapet har vundet indpas, og mange vælger at tapetsere en eller flere

I de seneste år er retro indretningselementer blevet mere og mere populære i de danske hjem, og det er der flere gode grunde til. De kan nemlig skabe en helt speciel stemning og tilføje både kant og personlighed til dit hjem. Særligt retro tapet har vundet indpas, og mange vælger at tapetsere en eller flere vægge i stuen eller køkkenet.

En tidslomme i det moderne hjem

Med retro tapet kan du drømme dig tilbage i tiden og skabe din helt egen hyggelige tidslomme med lige præcis den stemning, du ønsker. Særligt 70’er-tapeter er populære, da de står i flot kontrast til den skandinaviske indretningsstil, som hurtig kan virke kølig med sine sorte, hvide og grå toner. Retro tapet bringer desuden personlighed ind i hjemmet, hvilket er vigtigt for mange, der går op i indretning.

Find retro tapet på Nicetapet.dk

Hvis du overvejer at tapetsere en eller flere vægge i dit hjem, kan du finde et stort udvalg af retro tapet på Nicetapet.dk. Vælg for eksempel et tapet fra kollektionen Gammalsvenska fra Duro, som er inspireret af tapeter fra 1700- og 1800-tallet og fremstillet i autentisk svensk bondestil. Kollektionen fra Rice har et mere moderne tag på retro tapeter, og den kolonihaveinspirerede serie bevæger sig primært i de lyserøde nuancer. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du med garanti finde det på Nicetapet.dk, og hvis du er i tvivl, står de altid klar til at rådgive dig.

Så nemt er det at sætte tapet op

Nicetapet.dk forhandler primært non-woven tapeter. Denne tapettype er utrolig nem at sætte op, og det eneste, du skal bruge, er en hobbykniv og en klisterkost eller en stor malerrulle.

Inden du går i gang, skal du sikre dig, at væggene er rene og tørre samt fri for huller. Gå dem efter og reparer ujævnheder og huller. Når væggene er klar, påføres limen direkte på dem med klisterkosten, banen sættes op og overskydende tapet skæres fra. Non-woven tapet trækker sig hverken sammen eller udvider sig, hvorfor banerne skal placeres, så de støder op til hinanden. Hvis de lægges oven på hinanden, vil samlingerne være synligt tykkere og resultatet mindre pænt.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel