Har du lyst til at danse dig gennem skoleåret?

Har du lyst til at danse dig gennem skoleåret?

Dans er ikke bare forrygende konditionstræning, der giver skyhøj forbrænding og en flot holdning. Faktisk er det bevist, at dans også er den motionsform, der gør flest mennesker glade. For det er livsbekræftende og sjovt at danse! Hiphop, jazz, showdance eller musical? På Halstedhus Efterskoles nye linje danse efterskole udbyder man et alsidigt program for alle

Dans er ikke bare forrygende konditionstræning, der giver skyhøj forbrænding og en flot holdning. Faktisk er det bevist, at dans også er den motionsform, der gør flest mennesker glade. For det er livsbekræftende og sjovt at danse!

Hiphop, jazz, showdance eller musical? På Halstedhus Efterskoles nye linje danse efterskole udbyder man et alsidigt program for alle unge danseinteresserede. Der skal nemlig være noget for enhver smag, når man ønsker at kombinere skolegang og danseentusiasme.På Halstedhus Efterskole er visionen at give unge mennesker mulighed for at udvikle deres interesse for dans og samtidig være sammen om det, de elsker. For når unge samles om en fælles passion, skaber det socialt sammenhold og styrker samarbejdsevnerne.

Dans er en måde at udtrykke sig, at kommunikere og at vise følelser på. Det skaber således helt grundlæggende værdier i unge mennesker, som de kan tage med sig videre ud i livet.

På Halstedhus Efterskole handler det først og fremmest om, at dans skal være sjovt. Professionelle og erfarne danseinstruktører sørger for, at eleverne lærer om alsidige stilarter, teknikker og koreografi. Undervisning i dans udvikler den kropslige bevidsthed, det personlige udtryk og musikaliteten og skaber samtidig smidighed og kondition. Alle er egenskaber, der er med til at udvikle en dygtig danser.

Ud over dans på skemaet skal eleverne også kunne udleve deres passion i fritiden, hvor skolens store dansesal er til fri afbenyttelse. Samtidig får eleverne på danselinjen mulighed for at deltage i undervisning ved professionel danser Katrine Bonde kendt fra ”Vild med dans”.

På Halstedhus Efterskole er både nybegyndere og elever, der har danset i mange år, velkomne. For det vigtigste er lysten til at danse og bevæge sig. Skolen lover inspiration og udfordringer til at blive endnu bedre – uanset hvem man er – og giver alle interesserede et unikt indblik i dansens forunderlige verden.

Drømmer man om at tage de første skridt mod at blive professionel danser og være sammen med andre unge med de samme interesser, er Halstedhus Efterskole et rigtig godt sted at starte.

Halstedhus er en idrætsefterskole på Lolland, som hvert år byder velkommen til omkring 170 unge mennesker på 9 og 10. klassetrin.

 

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel