Jagten på den perfekte nattesøvn

Jagten på den perfekte nattesøvn

Som mennesker tilbringer vi ca. en tredjedel af vores liv med at sove, og det er de færreste der vil betvivle, at søvn er en af grundstenene hvad angår vores generelle, menneskelige trivsel. Da størstedelen af de vigtige søvnpoint optjenes i sengen, er det alfa omega, at denne efterlever vores forskellige behov. Med guiden her

Som mennesker tilbringer vi ca. en tredjedel af vores liv med at sove, og det er de færreste der vil betvivle, at søvn er en af grundstenene hvad angår vores generelle, menneskelige trivsel. Da størstedelen af de vigtige søvnpoint optjenes i sengen, er det alfa omega, at denne efterlever vores forskellige behov. Med guiden her kan du forhåbentlig få et par nyttige informationer med i rygsækken, når du skal på jagt efter de bedste senge, som kan garantere dig den perfekte nattesøvn og dermed en øget livskvalitet.

Plansengen – den alsidige variant

Der findes mange forskellige sengemodeller, og flere af disse vil blive beskrevet i guidens sidste afsnit. I første omgang er det dog plansengen, der fortjener at blive fremhævet. Plansengen er en af de mest enkle sengevarianter, og den består helt enkelt af en ramme og en bund samt en madras. De tre komponenter kan dog udskiftes efter behov, hvorfor plansengen tilbyder utallige kombinationsmuligheder. Da sengen er så alsidig, kan du også let prøve dig frem i forhold til at finde en kombinationsløsning, der fuldkommen opfylder dine komfortbehov. På samme måde kan sengen også passe til både børn, unge og ældre. Er du interesseret i de mange muligheder, kan du se plansenge her.

Andre klassiske modeller

Boksmadrassen er grundlæggende den mest enkle sengemodel med madras og meder – det behøver dog ikke have indflydelse på komfortniveauet. Kontinentalsengen er kendetegnet ved sit karakteristiske ’høje’ udtryk, som tager sig godt ud i soveværelset. Da sengen består af tre forskellige madrastyper (box, spring/skum og top), tilbyder den også det største komfortniveau. Komfort får man dog også i forbindelse med elevationssengene, som kontrolleres vha. en motor, hvor du kan hæve begge sengens ender. Disse er især velegnende til folk med udfordringer i bevægeapparatet, da sengene kan tilpasses helt præcist efter de kropslige behov. Sovesofaen tilbyder en to-i-én mulighed, som kan spare dig for både plads og penge.

Redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel