Minimer stress med gode arbejdsforhold

Minimer stress med gode arbejdsforhold

Der er mange, der i løbet af deres arbejdsliv får konstateret stress, eller føler sig stresset i perioder. Selvom det kan være svært at undgå at føle sig stresset, er der alligevel nogle ting, du kan gøre for at få en bedre hverdag. 8 timers arbejdsdag De fleste arbejder omkring 7-8 timer om dagen. Det

Der er mange, der i løbet af deres arbejdsliv får konstateret stress, eller føler sig stresset i perioder. Selvom det kan være svært at undgå at føle sig stresset, er der alligevel nogle ting, du kan gøre for at få en bedre hverdag.

8 timers arbejdsdag

De fleste arbejder omkring 7-8 timer om dagen. Det er altså meget tid, man bruger på arbejdet, og netop derfor er det vigtigt, at du møder glad på arbejde og ikke mindst går glad hjem fra arbejde. Derfor er det vigtigt, at du kan genkende stresssymptomer og ved, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv bedre.

Genkend stresssymptomer

For det første er det vigtigt, at du mærker efter med dig selv, om du føler dig stresset. Hvis du har en travl hverdag, er det vigtigt, at du tager dig tid til at gøre op med dig selv, hvordan du har det i dag. Du kan blandt andet benytte mindfullness, som kan hjælpe dig med at være tilstede i nuet. Der findes mange mindfullness-programmer – nogle varer en times tid og andre 10 minutter. Find nogle programmer, der passer til dig, og som du kan gennemgå i en pause på arbejdet. På den måde kan du finde roen til at komme igennem en travl dag.

Sammenhold på arbejdet

Det er ikke til at komme udenom, at et godt sammenhold i dit firma skaber bedre humør. Derfor kan det være en ide at holde et firmaarrangement, der kan ryste jer sammen. Hvis dit firma er i nærheden af København, kan et firmaarrangement i Cirkusbygningen være en mulighed, da det ligger i flotte omgivelser og tæt ved transport, og derfor er ideelt til at holde et firmaarrangement. Læs mere om firmaarrangement i København her. Ved firmaarrangementet kan I lære hinanden bedre at kende, og det gør det altså sjovere at gå på arbejde, når man har det godt sammen.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel