Sådan får du dit barn til at blive forelsket i svømning

Sådan får du dit barn til at blive forelsket i svømning

Hvis du gerne vil lære dit barn at nyde turen til stranden, eller hvis du gerne vil lære ham eller hende om de mange gode ting, som er forbundet med at svømme, kan du med fordel købe noget sjovt udstyr, som kan vække barnets interesse for det våde element. Det er godt at lære svømning

Hvis du gerne vil lære dit barn at nyde turen til stranden, eller hvis du gerne vil lære ham eller hende om de mange gode ting, som er forbundet med at svømme, kan du med fordel købe noget sjovt udstyr, som kan vække barnets interesse for det våde element.

Det er godt at lære svømning i en tidlig alder, så det vil blive ved barnet resten af livet, og du kan derfor som forældre hjælpe den lille lidt på vej ved eksempelvis at købe en havfruehale. Havfrue haler er fantastiske og sjove, da alle børn har hørt historien om den lille havfrue, hvorfor alle vil elske at hoppe i halen og imitere de sjove bevægelser i vandet.

Sådan bruges en havfruehale

En havfruehale kan beskrives som en stor svømmefod, som dit barn kan hoppe i som et par bukser med en finne montere ved fødderne. Havfruehalerne er designet med mange forskellige farver, så halen ligner en rigtig hale fra en fisk eller havfrue.

Det kræver dog lidt at lære at svømme med en havfruehale, og derfor er det heller ikke alle børn, som er klar til at komme i gang med havfruehalen. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at en havfruehale ikke anvendes af børn yngre end seks år, da børn i denne alder normalt ikke har helt nok styr på bevægelserne i vandet til at mestre en havfruehale.

Du kan se, om dit barn er klar til at bruge en havfruehale ved at kigge på følgende:

  • Om dit barn er i stand til at flyde på ryggen i minimum 30 sekunder

  • Om dit barn har god kontrol med kroppen i vandet

  • Om dit barn kan svømme 25 meter uden pauser og hjælpemidler

  • Om barnet kan finde ud af at svømme butterfly, hvilket er en forudsætning for at kunne svømme med en havfruehale

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply