Sådan slapper du bedst af og undgår stress

Sådan slapper du bedst af og undgår stress

Flere og flere danskere lider af stress. Stressforeningen skønner, at omkring 500.000 danskere føler sig udbrændt på jobbet som følge af stress. Og det er et fortsat voksende problem i vores samfund. Men er der overhovedet noget vi kan gøre ved det? Her er i hvert fald nogle ting, DU kan gøre, for at mindske

Flere og flere danskere lider af stress. Stressforeningen skønner, at omkring 500.000 danskere føler sig udbrændt på jobbet som følge af stress. Og det er et fortsat voksende problem i vores samfund. Men er der overhovedet noget vi kan gøre ved det? Her er i hvert fald nogle ting, DU kan gøre, for at mindske noget af den stress du oplever.

Anerkend at der er et problem

Det første skridt, og et meget vigtigt et af slagsen, er at du anerkender, at der er et problem. Hvis du skubber det under tæppet, og fortæller dig selv, at det du oplever, er helt normalt, kommer det ikke til at blive bedre. Det er ikke normalt – og burde aldrig blive det! Det er først når du lader dig selv se, at du har et problem med stress, at du vil kunne begynde processen for at få det vendt om.

Giv dig selv den plads og ro du har brug for

Stress er ikke noget, der går væk natten over. Det er heller ikke en sygdom, der har en mirakelkur. Tiden læger alle sår, og selvom stress måske ikke har givet noget fysisk sår, gælder princippet stadig. Brug noget afspadsering på at holde lidt fri, og kom lidt væk fra det brænde der holder stressens flamme i live i dig. Forkæl også dig selv lidt – book blandt andet nogle oplevelsesgaver til dig selv, så du kommer helt væk, og får fokus et andet sted. Om du så er til lækre spa-ophold på badehoteller, eller om du mere er til frit fald med en faldskærm, ja det ved du bedst selv!

Stress ikke over stressen

Vigtigt er det også, ikke at lade stressen slå dig ud. Når du giver dig selv tid og ro, sker helingsprocessen helt naturligt. Det vil helt sikkert tage tid – men det bliver bedre.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel